Toch nog elfstedentocht in Friesland

Op Pinkstermaandag 20 mei wordt zoals elk jaar de fietselfstedentocht georganiseerd: een 240 kilometer lange toerfietstocht langs de elf Friese steden waaraan vijftienduizend fietsers meedoen. Jij kunt hier aan mee doen en voor Amnesty fietsen!

Elfstedentocht fietsen

Fietselfstedentocht: De Elfstedentocht per fiets

Ben jij een sportieve fietser of ken je mensen die de tocht willen fietsen? Geef je dan op en fiets ‘m voor Amnesty! We hopen de groep die voor Amnesty fietst zo groot mogelijk te maken. Voor 100 euro inschrijfgeld krijg je een startkaart en een Amnesty wielrenshirt.

Het wielrenschirt kost ons 35 euro per stuk. De rest van het inschrijfgeld komt ten goede aan het werk van Amnesty International. Naast het wielrenshirt en de startkaart ontvang je een sponsorkaart waarmee je bij familie en vrienden een bedrag kunt ophalen voor het goede doel. Vind je 100 euro te veel geld, probeer dit bedrag dan bij je vrienden op te halen zodat je voor Amnesty kunt fietsen. Uiteraard hopen wij dat je nog meer geld ophaalt zodat wij dit kunnen gebruiken voor het opkomen van de schendingen van mensenrechten wereldwijd.

Opgeven kan via e-mail, vermeld op de site van Amnesty. De Elfstedentocht als Fietsvakantie? Dat kan ook. Lees hier meer over het fietsen van de Elf Steden, maar dan rustig verdeeld over meerdere dagen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie