Groepsaccommodatie in Sauerland: Gasthof Feische zeer geschikt voor fietsers

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Sauerland, bijvoorbeeld voor je fietsclub? Gasthof Feische benaderde ons omdat hun accommodatie zeer geschikt is voor groepen fietsers, wandelaars en motorrijders. Hun website is gasthof-feische.nl

Over Gasthof Feische

De schitterende oude Gasthof (kelder en fundering komen uit 1620) wordt gerund door Anna en Harry. Er is plek voor fietsen en elektrisch laden. Bij kleine mankementen aan de fiets is er technische kennis en de wil om te helpen. Heb je pech onderweg tijdens het fietsen? Dan komen ze je ophalen.

logo Gasthof Feische

Gasthof Feische heeft 28 bedden verdeeld over 1,2,3 en 6 persoons-kamers. De kamer zijn er zowel met eigen als met gedeelde badkamers. Hun gezellige Kneipe is iedere dag geopend voor gasten en 6 dagen voor het dorp. Maar de Gasthof beschikt ook over een eenvoudige keuken om simpele eigen maaltijden te bereiden.

Kortom veel gezelligheid! Hellefeld is het hart van het oude testament, dichtbij Möhnesee. Deze groepsaccommodatie in Sauerland is kortom een perfecte plek voor de fietsclubs of fietsende stellen, vriendengroepen et cetera. Fraaie fiets- en wandelgebieden en uitdagende paden voor de mountainbikers liggen er direct voor de deur.

Na een gedegen ontbijt er op uit met de motor, fiets, te voet of met de auto. Na een dag heerlijk genieten van een fantastische omgeving kunt u na dat avontuur genieten van een simpele maaltijd en een heerlijk drankje. – Gasthof Feische, Groepsaccommodatie in Sauerland

Wat eigenaren Harry en Anna zelf over hun accommodatie vertellen:

‘Ons Gasthof ligt op een schitterende locatie in Hoog Sauerland, U vindt ons tussen Dortmund en Winterberg in.  Omliggende plaatsen zijn Arnsberg, Sundern, Soest en Freinohl. We bieden hulp bij kleine reparaties, hebben perkeerplaats voor auto en de fiets,  Opladen is nooit een probleem. Heeft u problemen onderweg dan kunnen wij u en uw fiets ophalen.

Ons Gasthof is sinds 1 juni 2022 in ons bezit.  Wij zijn 24-7 aanwezig. Het pand is gebouwd op een gewelvenkelder uit 1620,  de laatste herbouw is in 1852,  laatste renovatie is in 50er jaren. Hier en daar kraakt de vloer. Door de weeks is er veel rust, in het weekend kan er vanuit het niets een feestje ontstaan.  Onze Kneipe wordt veel bezocht door de lokale bevolking, die komen hier speciaal voor onze frikandel, kroket en bitterbal, deze wordt dan genuttigd met een Veltens, Greve Steiner of Landbiertje van de tap.  Naast deze Nederlandse lekkernijen hebben wij uiteraard ook een Duitse kaart.  

Uw maaltijd nuttigt u op 1 van onze 2 terrassen waarvan 1 met uitzicht over de bergen of als het weer dat niet toelaat in onze gemoedelijke woonkamer. Komt u met een groep? Geen probleem.  Wij hebben slaapplek voor max 26 mensen en eventueel nog 4 bij onze buren. 2 appartementen van onze groepsaccommodatie in Sauerland zijn in aanbouw. 

Wij beschikken over leuke fietsroutes. Leer bijvoorbeeld de omgeving kennen door route Altes Testament, 18 km lang, met een hoogteverschil van 192 meter die je kunt rijden in 1,5 uur.  Te kort?  Dan zijn de Hennesee schleife of SauerlandRadring waarschijnlijk beter voor u.’

Foto’s Groepsaccomodatie in Sauerland

Onderstaande foto’s geven u een goede indruk van Gasthof Feische. Op de website vindt u nog meer foto’s

groepsaccommodatie in Sauerland Feische

Sauerland

Gasthof in Sauerland
Keuken

Fietsen in Sauerland

Ontdek de opwindende fiets-mogelijkheden door het betoverende landschap van het Sauerland in Duitsland! Hoewel er altijd pieken en dalen zijn in deze belangrijke fietsregio, betekent dat nog niet dat elke fietstocht een intense uitdaging moet zijn. Integendeel, hier wachten de meest prachtige fietspaden van heel NRW op jou, waar je in een ontspannen tempo kunt trappen te midden van de natuurpracht. Langs kabbelende rivieren, schilderachtige meren en verlaten spoorlijnen voeren deze routes je mee op een avontuur vol ontdekkingen. Zelf heb ik trouwens nog niet in Sauerland gefietst maar het staat zeker op mijn lijstje.

Fietsroutes in Sauerland

Laat je verrassen door de adembenemende RuhrtalRadweg, een pad dat zijn startpunt vindt in het hart van het Sauerland en je geleidelijk naar het bruisende Ruhrgebied brengt. Deze route verbindt deze twee buur-regio’s en onthult hun allerbeste aspecten. Volg de betoverende Möhne-Talradweg en de Diemelradweg terwijl ze naast hun gelijknamige rivieren meanderen. De historische SauerlandRadring, met zijn fascinerende HenneseeSchleife, doorkruist voormalige spoorwegen en belooft je een onvergetelijke ervaring.

Langs deze betoverende routes vind je een schat aan musea, spannende excursiebestemmingen, gezellige cafés en smakelijke restaurants die uitnodigen tot heerlijke pauzes. Het is dan ook geen wonder dat deze fietsroutes worden beschouwd als een van de meest familievriendelijke opties in heel NRW. Dus, waar wacht je nog op? Zadel op, laat je zorgen achter je en trakteer jezelf op een onvergetelijke reis door het prachtige Sauerland! Onder andere SNP Fietsvakanties biedt fietsvakanties in Sauerland aan, net als OAD Fietsvakanties. Lees meer over (fietsen in) Sauerland op Sauerland.com

Fietsers voor Gasthof Feische Groepsaccommodatie in Sauerland

Contactinformatie Gasthof

Is je interesse gewekt? Bezoek de website van de Gasthof, of neem contact op via onderstaande mogelijkheden:

Hellefelder Straße 18
59846 Sundern (Sauerland)
Telefoonnummer: 06 – 2308 8965 of +49 174 4230 068
E-mail Adres: info@gasthof-feische.nl
Of bezoek gelijk de reserveren-pagina om deze groepsaccommodatie in Sauerland te reserveren

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie