Fietsrelax

Fietsrelax is een specialist in (gezins)fietsvakanties. U kunt met hen gaan fietsen op diverse Europese bestemmingen. Ze hebben bestemmingen in meer dan 20 landen. Bekijk het reisaanbod op Fietsrelax.nl

fietsrelax

Ze organiseren zowel comfortabele hotel- als kampeervakanties voor mensen die van het echte kamperen houden. Bij beide type fietsreizen is bij trektochten het bagagevervoer geregeld, dus u hoeft geen bagage mee op de fiets.

Of u nu een doorgewinterde fietster of beginnend vakantiefiets bent: Fietsrelax.nl heeft fietsvakanties voor elk niveau. Op de website kunt u via de praktische zoekfunctie een reis uitzoeken die aansluit op uw wensen. Ook staat het niveau en de zwaarte van de vakantie er bij vermeld.

Fietsrelax.nl Fietsvakanties: Bestemmingen in Nederland en Europa

De individuele fietsvakanties bestaan uit fietsvakanties voor het gezin, hotel-fietsvakanties en fietsvakanties waarbij gekampeerd wordt. Ze organiseren geen groepsreizen waar u bij aan kunt sluiten. Een greep uit de bestemmingen:

  • Vennbahn Route: Vier-landen rondtocht.
  • Fietsen en Kamperen – Dordogne en Vézère. Naast fietsen kunt u hier ook heerlijk hiken, zwemmen, kanoën en prehistorische grotten bezoeken.
  • Loire a Velo. Waant u zich als God in Frankrijk tijdens een fietsvakantie langs de Loire. Leuk voor beginnende (vakantie)fietsers
  • Elberadweg: fietsen van Praag naar Dresden. Fietsen langs de Elbe is populair, dus u fietst niet alleen
  • ‘Trans-Austria’ – van Innsbruck naar Wenen, dwars door Oostenrijk
  • Fietsen en Kamperen in Piemonte, Italië. Groene route met mooi uitzicht op de Alpen. Niet de lichtste route misschien maar wel een hele aansprekende!
  • Alpe Adria: fietsend van de Alpen naar de Middellandse Zee, met Salzburg als startpunt. 
  • Bekijk alle actuele fietsvakanties op hun website

Fietsrelax Rondje IJsselmeer

Het rondje IJsselmeer is een van de populairste fietsvakanties in Nederland, en mede hierom zijn er divers vriesorganisaties die een arrangement ‘Rondje IJsselmeer’ aanbieden. Hieronder ook Fietsrelax, dat een 6-daagse fietsvakantie aanbiedt. De route is Huizen – Volendam – Enkhuizen – Lemmer – Kampen – Harderwijk en dan eindigt u weer bij startpunt Huizen. De dagafstanden zijn zo rond de 40 kilometer. Bekijk alle reisdetails over het Rondje IJsselmeer.

Fietsrelax.nl banner

Gewoon lekker fietsen over binnenweggetjes en dijkjes. Door fraaie natuurgebieden en voormalige Zuiderzeestadjes, waar trouwens niet alleen tegen het water werd gevochten. – Fietsrelax

Elfstedentocht Fietsen

Een andere zeer populaire fietsroute in eigen land is de Friese Elfstedenroute. Fietsend langs de beroemde 11 steden van de Elfstedentocht. Fietsen in Friesland betekent natuurlijk heel vlak fietsen door vaak een vrij leeg landschap, met af en toe wat (tegen)wind. Bekijk alle reisdetails over de Friese Elfsteden Fietsvakantie.

Over Fietsrelax

Fietsrelax.nl vormt het eigen label van de gerenommeerde Fietsvakantiewinkel, een reisbureau dat al meer dan 35 jaar voorziet in individuele fietsvakanties en dienstdoet als de voornaamste leverancier van fietskaarten en -gidsen, kampeersullen en nog veel meer fietsartikelen. De organisatie en haar medewerkers heeft een passie voor fietsen en een grote toewijding aan fietsreizen, een kenmerk dat diep geworteld is in hun bedrijfscultuur.

Fietsrelax is al sinds 1983 specialist in individuele fietsvakanties naar een breed scala aan Europese fietsregio’s. Je vindt er reizen voor elk niveau, van rustig kabbelend langs een rivier fietsen tot stevige heuvel-etappes. Als je van accommodatie naar accomodatie fietst (trektocht) wordt er voor bagagevervoer gezorgd. Ze bieden zowel  zowel hotel- als kampeerfietsvakanties aan.

De fietsvakantie-routes zijn nauwkeurig gepland en volgen serene binnenwegen of indien beschikbaar, fietspaden. De hotelovernachtingen zijn geregeld, terwijl kampeerders op de camping verwelkomd worden met een vooraf opgezette tent.

Contact & Bedrijfsinformatie

Fietsrelax onderdeel van Fietsvakantiewinkel
Geen bezoekadres
website: www.fietsrelax.nl
e-mail adres: info@fietsrelax.nl
telefoonnummer: 024 – 388 9065 (bellen alleen tijdens kantooruren)

Hebt u bij deze reisorganisatie niet gevonden wat u zocht? Een overzicht van alle reisorganisaties voor fietsvakanties vindt u op deze pagina.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad