SNP Fietsvakanties

SNP Fietsvakanties staat garant voor mooie reizen waar de natuur een belangrijke rol inneemt. Naast fietsreizen biedt SNP Natuurreizen ook wandelvakanties en andere actieve reizen aan.

SNP fietsvakanties

SNP Fietsvakanties biedt zowel groepsreizen als individuele aan. Kleinschaligheid, duurzaamheid en lokale natuur en cultuur nemen een belangrijke plaats in. Bekijk alle actuele reizen op SNP.nl

Als u wilt kunt u ook een reis op maat laten maken, maar de ‘standaardreizen’ hebben oog voor wat de meeste fietsers willen en biden ook al een hoop vrijheid.

SNP Fietsvakanties: Bestemmingen in Nederland en Europa, Azië, Noord-Amerika

SNP Natuurreizen is een van de weinige reisorganisaties die fietsvakanties zowel dicht bij huis als in verre continent aanbiedt. Omdat ik op deze website veel aandacht besteed aan fietsvakanties in Nederland den Europa, zet ik hier alleen een aantal fietsreizen op andere continenten op een rijtje. Maar ook voor Nederlandse en Europese fietsbestemmingen kunt u dus goed bij SNP.nl terecht.

  • Marokko: Fietsen langs hotels, kashba’s, herbergen en woestijnkampement (prive-reis). 11-daagse reis met bagagevervoer
  • Zuid-Afrika: Fietsvakantie langs hotels en guesthouses. 18-daagse reis met bezoek aan Kaapstad. Medium zwaar en medium qua comfort.
SNP banner 728x90
  • Vietnam, Cambodja en Zuid-Vietnam. Fietsen door de kleurrijke Mekong-delta naar Angkor Wat. 17-daagse fietsreis door mooi Azië.
  • Sri Lanka: Individuele fietsvakantie Van de Highlights naar de Zee. Fietsreis langs hotels, guesthouses en safari-tenten. 13 of 16-daagse reis.
  • Maleisië: Familie reis Oostkust en Kelantan. In varianten van 15 en 21 dagen. Gezinsvakantie met vijfdaagse fietstrektocht, langs diverse resorts en home-stays. Bekijk meer
  • Canada: Fietsreis langs guesthouses en hotel, over oude spoorlijnen op Vancouver Island. 7-dagen, goed te combineren met een andere (rond)reis door het prachtige Canada.
  • Verenigde Staten: Fietsvakantie door de staten Pennsylvania en Delaware. 5 dagen.

Adres- & Contactgegevens

SNP Natuurreizen
Molukkenstraat 7
6524 NA Nijmegen
openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur, za van 10.00 tot 16.00 uur. Wilt u een reis op maat? Maak dan bij voorkeur een afspraak er een reisspecialist klaarstaat en er ruimte in de agenda is
website: www.snp.nl
e-mail adres: info@snp.nl
telefoonnummer: 024 – 327 70 00 (alleen tijdens kantooruren)

Niet gevonden bij SNP wat u zocht? Een overzicht van alle reisorganisaties voor fietsvakanties vindt u op deze pagina.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad