Care4Luggage Fietstransport

Wilt u uw fiets en bagage afgeleverd hebben ergens in Europa? En/ of weer teruggebracht naar huis? Care4Luggage Fietstransport doet precies dat. Ze hebben een zeer groot werkgebied binnen Europa, groter dan bijvoorbeeld Camino-Fietstransport en Soetens (in het verleden) hebben. De website is Care4Luggage.com

Care4Luggage Fietstransport logo

Ik heb het bedrijf leren kennen op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. Tot dan toe had ik alleen gebruik gemaakt van Soetens fietsvervoer en in een later stadium Camino-Fietstransport.

Wat gelijk opviel is dat men met Care4Luggage meer opties heeft wat betreft reis-bestemmingen. Ze brengen/halen uw fiets en bagage bijvoorbeeld ook in landen als Tsjechie, Noorwegen, Litouwen en Hongarije. Landen waar ik tot nu toe geen fietstransport voor had gevonden. Een overzicht van alle landen vindt u op de website.

Care4Luggage Fiets en Bagage Transport

Het bedrijf streeft er naar om binnen 48 uur de fiets(en) en bagage af te leveren op de gewenste bestemming. U kunt dus ook uw fiets en fietstassen juist laten thuisbezorgen na uw fietsvakantie, bijvoorbeeld als u naar Rome of Santiago bent gefietst. Echter hebben ze nog veel meer landen die ze bedienen met fietsvervoer. Voor mij persoonlijk is het door dit bedrijf een stuk aantrekkelijker geworden om in Scandinavië te gaan fietsen. Op de website kunt u meer vinden over de werkwijze van dit bedrijf.

Website Care4luggage.com

Onze dienstverlening biedt uitkomst als u veel bagage wilt vervoeren en dit niet zelf kunt of wilt doen. Extra koffers, fietsen, muziekinstrumenten, ski-uitrusting, golftassen of duikuitrusting worden door ons binnen 48 uur in vrijwel heel Europa afgeleverd. – Care4Luggage.com

Bedrijfs- & Contactgegevens Care4Luggage Fietstransport

Care4Luggage.com, powered by König koeriersdiensten
Tiel
website: www.care4Luggage.com
e-mail adres: care4luggage@gmail.com
telefoonnummers: +31 650409235

Overige Diensten

U kunt dit bedrijf ook benaderen voor het vervoer van bagage voor andere (sportieve) reizen, zoals ski-vakanties, duikvakanties, surfvakanties en golfreizen.

Wat kost het vervoer van uw fiets(en en bagage?

Op de website van Care4Luggage kunt u de actuele informatie vinden over de kosten voor het transport van uw fiets en bagage. Op dit moment van schrijven bedragen de kosten voor het vervoer van uw fiets €160 voor een enkele reis en €300 voor een retour.

Houd er rekening mee dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het vervoer van uw bagage, zoals bijvoorbeeld uw tent. Op de website wordt gesproken over ‘koffers’ en niet over fietstassen. Voor de exacte prijs van uw situatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Naast het vervoer van uw fietsvakantie kunt u bij Care4Luggage dus ook terecht voor het transport van andere sportuitrustingen, zoals wintersportuitrustingen, golf- en duikuitrustingen en surfmateriaal. Op Care4Luggage.com vindt u ook de prijzen voor deze diensten.

Ervaringen met Care4Luggage Fietstransport

Mocht u al eens gebruik hebben gemaakt van de diensten van dit bedrijf dan lees ik uw ervaringen graag terug in de comment-sectie.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad