Fletcher Klavertje Vier Fietsen rond de Brabantse Biesbosch

De Klavertje 4 arrangementen van hotelketen Fletcher zijn zeer populair bij fietsers die lekker in eigen land 4 of 5 dagen willen fietsen, willen genieten van een goed diner en daarna in een goed fijn willen overnachten. De Brabantse Biesbosch is een van de regio’s waar ze dit aanbieden. Je bagage wordt elke etappe van het Biesbosch Klavertje Vier vervoerd naar het volgende hotel. Bekijk dit arrangement.

Fletcher Hotels logo

Fletcher Hotels biedt deze arrangementen waarbij je van hotel naar hotel fietst overigens aan in heel het land. Dit artikel gaat specifiek over het Fletcher Klavertje Vier Fiets-arrangement rond de Brabantse Biesbosch.

Wat houdt het Fletcher Klavertje Vier Fietsen rond de Biesbosch precies in?

Heerlijk fietsen in de Brabantse regio De Biesbosch, eventueel even de Spa in (Wellness-Hotel Trivium), genieten van een heerlijk 3-gangen Menu du Chef en goed slapen in een fijn bed in een Fletcher Hotel. De volgende dag geniet je van een stevig ontbijt en ga je weer de trappers op. En jullie koffers/tassen worden naar het volgende hotel gebracht. De fietsroute loopt niet door de Biesbosch zelf, maar loopt wel langs de Zuidgrens. Indien gewenst kun je natuurlijk van de route afwijken.

Biesbosch Klavertje Vier
 Nationaal Park De Biesbosch, een van de meest ongerepte natuurgebieden van Nederland

Kies zelf in welk van de deelnemende Fletcher hotels je je Klavertje Vier begint. Bij het starthotel mag je bovendien gratis parkeren. Voor de fietsroutes is gezorgd; deze zijn samengesteld door de ANWB en ook leuke bezienswaardigheden onderweg staan vermeld.

Tijdens dit Klavertje Vier in Brabant in de regio de Biesbosch fiets je onder andere langs de Zevenbergse Suikerfabrieken, het Gat van Den Ham en de Grote Markt van Breda. De natuur staat echter centraal bij deze korte fietsvakantie. Optioneel is een twee uur durende rondvaart door de Biesbosch met rondvaartboot De Zilvermeeuw. Deze dien je zelf te boeken.

De bossen gaan over in uitgestrekte landbouwgebieden en met de Biesbosch in de buurt is hier genoeg ruimte om de vele soorten eenden en vogels of zelfs een bever te spotten. – Fletcher Klavertje vier

Je overnacht achtereenvolgens in de volgende hotels. Je kunt dus zelf kiezen bij welk hotel je start en daar kosteloos parkeren terwijl jullie het Klavertje Vier bij de Biesbosch gaan fietsen. Bekijk dit fiets-arrangement, de data en de prijzen.

  • Wellness-Hotel Trivium Etten-Leur. (Luxe BLUE Spa Trivium, Sfeervol à la carte restaurant)
  • Hotel-Restaurant De Reiskoffer Bosschenhoofd. (Vlakbij Breda, Gezellige Brasserie Louis)
  • Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk. (bij Nationaal Park De Biesbosch, Culinair Restaurant Auberge 1953)
  • Hotel-Restaurant De Korenbeurs in Made. (Centrum van Made, Luxe Restaurant Fundi)

Dit Klavertje Vier arrangement telt dus maar 1 hotels met wellness-gelegenheid. Vind je dit belangrijk? Kijk dan ook eens naar het Klavertje Vier arrangement over de Veluwe Zuid. Daar overnacht je bij 3 hotels met wellness-gelegenheden. Fletcher heeft namelijk nog veel meer fiets-arrangementen; deze vind je op hun website.

Bij de meeste arrangementen kun je kiezen tussen 4 of 5 dagen, maar sommige Klavertjes 4 zijn er alleen in een 5-dagen variant. Misschien vind je wandelen ook leuk. Wist je dat je in plaats van fietsen dit soort Klavertjes ook kunt wandelen? Uiteraard zijn de dagafstanden dan een stuk korter. Je kunt Fletcher wandel-arrangementen boeken via dezelfde site: klavertjevierarrangement.nl.

Breda kerk
Het gezellige Breda, een goede plek voor een pit-stop

De fiets- en wandelroutes leiden niet standaard door Nationaal Park De Biesbosch, maar niet getreurd: een uitstapje door dit prachtige en veelzijdige park is zeker mogelijk.


Hoe ziet jullie Klavertje Vier Fietsen Biesbosch Arrangement er concreet uit?

Praktisch ziet het er zo uit: jullie arriveren, parkeren (eventueel) gratis, dineren en overnachten in het eerste hotel van jullie keuze. De volgende dag maken jullie een mooie fietstocht naar het volgende hotel. Dit kan via de route die jullie aangeboden krijgen, maar jullie kunnen uiteraard ook jullie eigen plan trekken. Bij aankomst staat jullie bagage klaar. De fietsroute die jullie dagelijks zullen afleggen is gemiddeld zo rond de 40 a 50 kilometer schat ik; dit staat momenteel niet op de site vermeld maar dat zijn de afstanden ongeveer bij de andere arrangementen.

Elke avond genieten jullie van een 3-gangen diner, en ook het ontbijt is inclusief. Lunch dienen jullie zelf onderweg te verzorgen. Er is vast voldoende horeca. Verder kunnen jullie gebruik maken van eventuele (wellness)faciliteiten van de hotels, soms met bijbetaling.

Op deze pagina lees je meer over de overige Klavertje Vier arrangementen van Fletcher. Liever een ander fiets-arrangement? Bekijk dan de fiets-arrangementen pagina met veel andere reisaanbieders. Ook ANWB Fietsvakanties en Eigenwijze Reizen hebben leuke korte fietsvakanties in Nederland. Meer lezen over Nationaal Park de Biesbosch? Bezoek hun eigen website np-debiesbosch.nl.

Runderen in de Biesbosch

Ervaringen met het fietsen van het Fletcher Klavertje Vier rond de Biesbosch

Hebben jullie dit Klavertje Vier fiets-arrangement al eens gereden? Dan ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen. Wat vonden jullie van de hotels, het eten en vooral de aangeboden fietsroutes? Was alles naar wens of konden er zaken beter? Raad je deze Fletcher fiets-arrangementen aan of juist niet?

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie