Fietsreis van Waddenzee tot Oostzee, een fiets-kampeervakantie van ACSI Reizen

Hou jij van fietsen, eilanden én Denemarken en wil je dat graag combineren met een sportieve vakantie? Ga dan mee met de fiets-kampeerreis van Waddenzee tot Oostzee die door ACSI Reizen wordt georganiseerd. Ontdek adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes en de bruisende stad Kopenhagen terwijl je ontspant en geniet van de frisse zeelucht. Bekijk deze reis.

ACSI Kampeerreizen organiseert diverse groepsreizen met camper en caravan, waaronder een aantal reizen waarbij veel gefietst wordt. De grote verplaatsingen vinden met de auto en je camper of caravan plaats. Vanaf de campings worden fietsexcursies gehouden. Een van de reizen is de ‘ACSI kampeerreizen Fietsreis van Waddenzee tot Oostzee’. Lees meer over deze fietsvakantie of bekijk de details op de ACSI Website.

begin Fietsreis van Waddenzee tot Oostzee Schiermonnikoog
Schiermonnikoog

ACSI kampeerreizen Fietsreis van Waddenzee tot Oostzee

Als je op zoek bent naar een unieke manier om onze Waddeneilanden, Duitsland en Denemarken te verkennen, waarom probeer je het dan niet eens op de fiets? Een unieke manier om natuurlijke schoonheid van deze regio’s  te ervaren en tegelijkertijd wat beweging te krijgen. Bovendien weet je nooit wat je ontdekt op twee wielen.

Logo ACSI kampeerreizen Fietsreis van Waddenzee tot Oostzee

Wellicht stuit je wel op een verborgen bakkerij die de lekkerste gebakjes van heel Denemarken serveert, of kom je een lokale boer tegen die bereid is zijn geheime recept voor smørrebrød te delen. En wie weet, als je echt geluk hebt, vind je misschien wel een Vikingschat die diep in het landschap begraven ligt; hoewel we op dat vlak  je niets zeker kunnen beloven. Bekijk altijd de actuele reisdetails op de site zelf.

Dat je geniet en de vrijheid zal ervaren is wel een ding dat zeker is als je mee gaat met de Fietsreis van Waddenzee tot Oostzee. Uitstapjes op je fiets en de boot zorgen voor een afwisselende vakantie waar je ook de natuur en de stad met elkaar combineert. En je hoeft je geen zorgen te maken over je bagage, want die gaat automatisch mee. 

ACSI Kampeerreizen banner

Van de Waddenzee tot Oostzee

Deze 21-daagse fietsreis begint in Lauwerszijl onder begeleiding van twee reisleiders die je in de dagen daarna naar het Waddeneiland Schiermonnikoog, de levendige stad Groningen en het eiland Borkum voert. Misschien spot je ook nog wel behalve een hoop gezelligheid, een zeehond. Maar er zullen ook een hoop bijzondere trekvogels te zien zijn op een andere bestemming, namelijk het eilandje Helgoland. 

Gekleurde huisjes op Helgoland
Gekleurde huisjes op Helgoland

Als je dacht dat de Waddeneilanden zich alleen in Nederland bevinden, zit je goed mis. Zo behoort Rømø tot het meest zuidelijke eiland van de Deense Waddeneilanden. Hier geniet je op de 31 kilometer aan fietspaden op het eiland worden van veel groen, duinen en veel houten huisjes omringd door de Oostzeeof ook wel de Baltische Zee genoemd. Cultuur kan worden opgesnoven in Svendborg en het eiland Tåsinge, waarna dit wordt afgewisseld met de stad Kopenhagen, een mooie en fietsvriendelijke stad die een uitgebreid netwerk van fietspaden. De reis wordt afgesloten in de Duitse stad Klausdorf met een behaaglijk afscheidsdiner. Lees meer over deze fiets-kampeervakantie.

Kopenhagen
Kopenhagen

Wat zijn de hoogtepunten van deze fietsreis?

Gezien de lengte van de reis (maar liefst 21 dagen) zijn er natuurlijk te veel hoogtepunten om op te noemen. Ik zet er een aantal op een rijtje:

  • Schiermonnikoog
  • Groningen
  • Borkum
  • Helgoland
  • Sylt
  • Kopenhagen
  • Funen, Tåsinge en Ærø
  • Bekijk het programma van dag tot dag en alle fietsexcursies op ACSIreizen.nl

Ervaringen met de Fietsreis van Waddenzee tot Oostzee

Wil je meer lezen over deze reisorganisatie en hun andere fietskamper-reizen? Bekijk dan de pagina over ACSI Kampeerreizen. Andere reisorganisaties die fietsvakanties rond de Oostzee aanbieden zijn onder andere SNP Fietsvakanties en Fietsvakantie-Duitsland.nl . Dit zijn individuele fietsreizen, dus geen groepsreizen.

Ben je al eens mee geweest met een kampeerreizen van ACSI? Dan vind ik het leuk je ervaringen hier terug te lezen onder aan deze pagina. Laat een korte review of zelfs een reisverslagje achter.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie