Natuurlijk Reizen

De Amsterdamse reisorganisatie uit NatuurlijkReizen biedt fietsvakanties aan op verschillende bestemmingen in Europa.

Natuurlijkreizen logo

Leuk is dat ze zowel individuele fietsreizen aanbieden als groepsreizen voor singles en alleenreizenden. Bij de groepsreizen worden de groepen klein gehouden; geen massa-fietsvakantie dus. Het aanbod is ruim en gevarieerd, bekijk het op hun website NatuurlijkReizen.nl

Op deze pagina ga ik wat dieper in op de fietsvakanties van natuurlijkReizen, en geef ik een aantal voorbeelden van (populaire) fietsbestemmingen.

NatuurlijkReizen Fietsvakanties

In het reisaanbod een aantal bijzondere fiets-bestemmingen, die wat verder gaan dan onze directe buurlanden (al kun je hier ook gaan fietsen met hen). Wat te denken van Polen, Slovenië, Kroatië of zelfs de Verenigde Staten?

Daarnaast hebben ze ook gewoon fietsvakanties in Nederland en bijvoorbeeld Duitsland. Via de zoekfunctie kunt u een fietsvakantie vinden die bij u past. De een fietst graag in een groepje, de ander gaat weer liever als stel op individuele fietsreis.

Natuurlijkreizen fietsvakantie banner

NatuurlijkReizen Wandelvakanties en Single Reizen

Behalve de fietsreizen biedt deze reis-organisatie ook wandelvakanties, single reizen, culinaire reizen en voor creatievelingen zelfs een beeldhouw-workshop in Portugal aan. De wandelvakanties gaan onder meer naar Andalusië (Spanje en groen Slovenië. Ook is er in Nederland gewoon een wandelvakantie te boeken, over het Nederlandse Kustpad. Op de website vindt u alle actuele wandelreizen.

Waarom zou u alleen op vakantie gaan als u ook aan een groepsreis kunt deelnemen? Met onze single reizen ontdekt u bijzondere bestemmingen samen met gelijkgestemde reisgenoten. 

Single reizen gaan ondermeer naar de Azoren, Bulgarije en Albanië. Best avontuurlijk dus. Dit zijn met name wandel- en fietsvakanties, al zit er ook een vogelreis en wintersportreis bij.

Contact met NatuurlijkReizen

NatuurlijkReizen / NRtravel
van Hogendorpstraat 861 (geen bezoekadres)
1051 CD Amsterdam
Reisadviezen alleen op afspraak
website: www.natuurlijkreizen.nl
e-mail: postbus@natuurlijkreizen.nl
telefoon: 020 – 7511 340 

Naast fietsvakanties biedt NatuurlijkReizen dus ook geweldige wandelvakanties en single reizen aan. Hebt u bij deze reisorganisatie desondanks niet kunnen vinden wat u zocht? Een overzicht van alle reisorganisaties voor fietsvakanties vindt u op deze pagina. Kijk ook eens bij OAD Fietsvakanties.

Ervaringen en Reviews

Als u al eens op fietsreis bent geweest met deze organisatie zou ik het bijzonder waarderen als u uw ervaringen wilt delen met andere lezers van deze website. Laat een comment, review of zelfs een reisverslag achter door hier onder een reactie achter te laten.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie