Winkels voor uw Fietsvakantie

Op internet zijn hele lijsten met fietsvakantiewinkels te vinden. De Fietsvakantiewinkel is waarschijnlijk de bekendste webshop; zij hebben echt vrijwel alles voor je fietsreis, behalve de fietsen zelf. In hun mooie webwinkel vind je fietskaarten en gidsen, geschikte kleding, lichtgewicht kampeerspullen zoals tenten en brandertjes en nog veel meer.

Fietsvakantiewinkels – Speciaalzaken voor Fietsreizen

Ook fietswinkels zijn op verschillende pagina’s goed gerubriceerd. Daarom beperken wij ons hier tot een aantal interessante fietswinkel-verzamel-sites. En natuurlijk een aantal fiets(vakantie)winkels die eruit springen, om verschillende redenen:

Fietsvakantiewinkels banner 728x90

Daarnaast is er een aantal buitensport-zaken en kampeerwinkels dat zich – mede – op de fietsreiziger richt. Decatlon, met vestigingen door het hele land, zou je in het rijtje fietsvakantiewinkels kunnen scharen omdat ze alles hebben, van fiets tot tenten, slaapmatjes en kookgerei. Verwacht geen Santos en idworx fietsen bij Decatlon, maar met hun (vele goedkopere) fietsen kom je vast een heel eind. Bezoek Decathlon.nl

Ook Zwerfkei en Vrijbuiter.nl hebben veel artikelen voor een fietsreis. Met name de Zwerfkei heeft een mooie website voor grammenjagers. Ze zetten bij veel artikelen het gewicht )(in grammen) in de product-overzichten. Ook Bever.nl houdt goed rekening met fietsers. Hetzelfde geldt voor Bergfreunde.nl

Naast de Fietsvakantiewinkel is Reisboekhandel De Zwerver een prima plek om je fietsgidsen en -kaarten te bestellen. De winkel in Groningen is ook zeker een bezoekje waard.

Tip mij overige fietsvakantiewinkels

Heeft u zelf een fietswinkel met specialisatie en kennis van vakantiefietsen, en wilt u uw website graag hier opgenomen hebben? Neem contact met ons op. Mochten we zelf nieuwe fietsvakantiewinkels tegenkomen die een plekje verdienen komen ze natuurlijk in de lijst te staan. Wat is jouw favorieten fietsvakantiewinkel?

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad