Mozaiek Reizen

Mozaiek Reizen is een specialist op het gebied van fietsreizen naar Tsjechië en Midden-Europa. Ze organiseren al meer dan 10 jaar fietsvakanties voor verschillende soorten reizigers. Bezoek hun website mozaiekreizen.nl

Mozaiek Reizen logo

Het bedrijf biedt vakanties aan voor ervaren fietsers die alleen overnachten in een hotel met ontbijt, een Nederlandstalige routebeschrijving met kaart en 24-uurs ondersteuning.

Mozaiek Reizen: Fietsvakanties in Tsjechië en Midden-Europa

Mozaiek Reizen heeft persoonlijke aandacht, advies en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is als een van de eerste reisbureaus in Nederland begonnen met het aanbieden van fietsreizen voor het hele gezin. Daarom zijn er veel fietstours beschikbaar die geschikt zijn voor gezinnen met (jonge) kinderen.

website Mozaiek Reizen

Bedrijfsinformatie Mozaiek Reizen

Mozaïek Reizen
Rafaëlstraat 1
7031 BA Wehl
openingstijden: maandag tot en met vrijdag geopend van 9:30 uur tot 17:30 uur (op afspraak)
website: www.mozaiekreizen.nl
e-mailadres: info@mozaiekreizen.nl
telefoonnummer: 06 – 20369 445

Mozaïek Reizen begon met het organiseren van fietsvakanties naar Tsjechië, maar is inmiddels ook uitgebreid naar omliggende landen zoals Duitsland, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Polen. Het bedrijf biedt individuele fietsreizen langs hotels en pensions aan.

Ga buiten de gebaande paden om prachtige, nieuwe routes te beleven die het grote publiek niet kent. – Mozaiek Reizen

Populaire Fietsreizen

Enkele populaire bestemmingen zijn de UNESCO-route in Moravië, de Greenways-route van Praag naar Wenen, de Elberoute van de bron van de rivier de Elbe naar Praag, de Moldauroute van Praag naar Linz of Passau en de fietsroute van Venetië naar Florence.

Daarnaast heeft Mozaïek Reizen ook een heerlijke route vanuit Zuid-Tirol naar het Gardameer, die geschikt is voor het hele gezin. Omdat Mozaïek Reizen gespecialiseerd is in fietsvakanties in Tsjechië, zijn hier ook de meeste fietsroutes te vinden. Vanuit Tsjechië vertrekken er diverse trektochten naar andere landen.

Breed aanbod Fietsvakanties

Bij Mozaiek Reizen kunt u terecht voor fietsvakanties in Tsjechië en andere Europese landen, zoals Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Slovenië, Italië, Hongarije, Kroatië en Slowakije. Het reisaanbod omvat verschillende soorten reizen, waaronder fietstrektochten en tochten met kinderen, en is verdeeld in vijf gradaties op basis van moeilijkheidsgraad. Mozaïek Reizen is aangesloten bij het garantiefonds GGTO.

Alternatieve Reisorganisaties

Populaire routes zijn onder andere langs de Elbe, Donau, Moezel en Bodensee. Als alternatieven voor Mozaïek Reizen worden SNP, Fital, Tsjecho Reizen en ANWB Fietsvakanties genoemd. Voor een fietsvakantie langs de Moezel is Moezel-Reizen.nl een optie. Ervaringen met Mozaïek Reizen kunnen worden gedeeld.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad