Eye4Cycling

Ey4Cycling fietsvakanties ie een kleinere reisorganisatie die een select aantal fietsvakantie en fiets-vaarvakanties aanbiedt. Ze zijn gevestigd in Baarn, maar via eye4Cycling.nl kunt u al hun reizen bekijken.

Eye4cycling logo

Op deze pagina leest u meer over de fietsreizen van Eye4Cycling, en geef ik een aantal voorbeelden van wat u bij hen kunt boeken. De organisatie heeft zowel reist u in een kleine groep, en gaat er een gids mee.

Ze bieden trouwens ook wandelvakanties aan, als u eens een keertje wilt gan wandelen in plaats van fietsen.

Eye4Cycling Fietsvakanties

Om een indruk te geven van hun reisaanbod volgt hier een aantal vakanties. Op de website vindt u natuurlijk het gehele actuele aanbod. Een bijzondere bestemming is Ibiza, eentje die men weinig bij andere reisorganisaties ziet, althans om er te gaan fietsen.

  • Individuele 9-daagse fietsreis Turkije, van Fethiye naar Adrasan, Trans Lykia. Geschiedenis en cultuur staan centraal, natuur is afwisselend en u fietst door kleine dorpjes
  • Fietsen in Griekenland en Turkije. Fietsreis van maar liefst 15 dagen. Combinatie-reis van Zuidwest-Turkije en het Griekse eiland Rhodos. Individuele reis met fietsniveau ‘2’.
  • Fietsen op Ibiza. 8-daagse vakantie op de Balearen. U fietst bij deze groepsreis dagelijks gevarieerde fietstochten van tussen de 40 en 60 kilometer.
  • Fiets-vaarvakantie Bordeaux Wijnroute. Wijnliefhebber? Overweeg de 8-daagse Fiets-vaarvakantie in de Franse Bordeaux-streek. Klassieke wijnroute van Castets-en-Dorthe naar Libourne.
Eye4cycling fietsvakanties Griekenland banner

Fietsen in Nederland

Vanwege de toenemende populariteit van fietsarrangementen en -vakanties in Nederland hebben ze het aanbod van fietsvakanties in eigen land flink uitgebreid. Hier onder een aantal voorbeelden, of bekijk de overzichtspagina over fietsvakanties in Nederland.

  • Individuele fietsvakantie in Drenthe. 4 of 6 dagen. Mooie natuur, eeuwen-oude geschiedenis, afwisselende landschappen en goede fietspaden, want u fietst via fietsknooppunten.
  • MTB-vakantie op de Hondsrug. Weinig reisorganisaties bieden mountainbike-vakanties aan. 3-daagse individuele vakantie.
  • Fietsvakantie Hoge Veluwe. 7-daagse individuele Grand Tour door misschien wel het mooiste natuurgebied dat ons landje rijk is.

Contact met Eye4Cycling

Eye4Cycling
Eikenweg 24
3741 BS Baarn
openingstijden: maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur
website: www.eye4cycling.nl
e-mail: info@eye4cycling.nl
telefoonnummer: 06 – 62451 9595

eigenwijze reizen banner

Eye4Cycling staat bekend om de persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis van georganiseerde en individuele fietsreizen.

Alternatieve Reisorganisaties

Naast fietsvakanties biedt deze organisatie trouwens ook dus leuke wandelvakanties en fietscruises aan. Hebt u bij Eye4Cycling Fietsvakanties toch niet kunnen vinden wat u zocht? Een overzicht van alle reisorganisaties voor fietsvakanties zoals OAD Fietsvakanties vindt u op deze pagina.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad