Sawadee Fietsreizen

Sawadee Fietsreizen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en unieke ervaringen. Of je nu in een groepsreis wilt kamperen, van hotel naar hotel wilt fietsen of een exotische bestemming op een ander continent wilt verkennen, Sawadee biedt het allemaal.

Sawadee logo

Met meer dan 80 verschillende fietsreizen beschikbaar, van Portugal tot Cuba, is er voor elk wat wils. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze bijzondere reisorganisatie. Bekijk hun fietsreizen.

Het gaat bij Sawadee om groepsreizen, maar de reisorganisatie vindt daarbij individuele vrijheid van groot belang. De groepsreizen zijn verdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er gewone groepsreizen, familiereizen, single reizen en reizen voor de specifieke leeftijdsgroep 22-35.

Sawadee fietsreizen website


Fiets-kampeervakanties in Europa, gericht op gezinnen

Sawadee heeft een breed aanbod aan reizen, maar de fiets-kampeervakantie voor gezinnen pik ik er graag even uit. Fietsen met kinderen: het is superleuk maar niet elke fietsvakantie is hiervoor geschikt. Deze reisorganisatie heeft speciale familiereizen ontwikkeld waarbij zelf wordt gekookt, en de kinderen andere kinderen hebben om mee te spelen. Er zijn inmiddels meer dan tien familie-fietsvakanties te boeken, met name in Portugal, Frankrijk en. Italië. Kunt u langer van huis en dan zonder kinderen? Kijk dan ook naar de kampeerreizen van ACSI.

Bij de meeste reizen wordt er echter gewoon overnacht in hotels. Op de website van Sawadee staat per reis bij de reisdetails exact beschreven wat u kunt verwachten.

Sawadee banner

Gaat er volgens jou niets boven fietsen in de vrije natuur? Tijdens een fietsvakantie ontdek je een land op jouw eigen tempo, samen met andere fietsliefhebbers. Wij bieden de mooiste fietsreizen in Europa, Azië en Oceanië aan!  – Sawadee

Sawadee Wandelreizen

Naast fietsvakanties biedt Sawadee ook wandelvakanties aan. Net als de fietsreizen zijn dit groepsreizen met individuele vrijheid. Bestemmingen zijn onder andere Puglia & Matera, de Picos de Europa in Spanje en Alentejo en de Algarve in Portugal. Een deel van de reizen wordt gepresenteerd als ‘single reizen‘.

Adres- & Bedrijfsgegevens Sawadee Fietsreizen

Sawadee Reizen
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam
openingstijden: ma en di 9:00 – 21:00, wo t/m vrij 9:00 – 18:00, za 9:00 – 15:00, zo 12:00 – 16:00. Check voor zekerheid hun website of deze tijden nog actueel zijn
website: www.sawadee.nl
e-mail adres: info@sawadee.nl
telefoonnummer: 020 – 420 2220, WhatsApp 06 – 1568 7667

Sawadee Fietsreizen Samengevat:

Bij Sawadee vindt u prachtige fietsreizen, zowel binnen Europa als ver daarbuiten naar bestemmingen in Azië, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika, en zelfs Oceanië. Duurzaamheid vindt men belangrijk en het reisaanbod is zeer uitgebreid. Als u dat wenst, kunt u persoonlijk en deskundig advies krijgen en uw reis bespreken op het Sawadee-kantoor in Amsterdam.

Naast fietsreizen biedt Sawadee ook wandelreizen, familiereizen (voor gezinnen), single reizen en verre rondreizen aan. U kunt zich laten adviseren over het reisaanbod tijdens de Sawadee Informatiedagen, die onder andere worden gehouden op de Vakantiebeurs in Utrecht. Op de website vindt u een volledige agenda.

Als u thuis inspiratie wilt opdoen, kunt u de gratis brochure aanvragen. Sawadee is meerdere malen uitgeroepen tot de beste aanbieder van avontuurlijke reizen door de Nederlandse reisbranche. De organisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Alternatieven

Niet gevonden wat u zocht? Kijk dan ook eens bij de groepsreizen van Djoser. Ook ANWB fietsvakanties en TUI fietsvakanties hebben prachtige bestemmingen in het aanbod. Fietsrelax is de reisorganisatie van de Fietsvakantiewinkel en zijn houden het wat dichter bij huis.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie