Fietshotels

Nederland en veel andere landen bieden een keur aan Fietshotels aan. Op deze pagina staan hotels vermeld die fietsers iets te bieden hebben. Gastvrijheid, Fietsverhuur en/of reparatie, een zacht bed na een lange fietsdag.

  • Ferme de Leuze: Logeren op een voormalige tempelierhoeve? Uitkijken over landerijen en bossen, mijmeren over lang vervlogen tijden. Genieten van het uitzicht vanaf de binnenkoer, waar de bron kletterend zijn glasheldere water in een oude drinkbak plengt. ’s-Avonds even bijkomen voor de houtkachel in de gezellige woonkamer, een lekker streekbiertje een mooi landwijntje.
  • Fletcher Hotels: deze hotelketen met veel vestigingen door heel Nederland biedt mooie fietsarrangementen aan. Tijdens deze 3 of 4-daagse arrangementen maakt u mooie fietstochten, en geniet u in de avond van een mooi diner. Omdat ze zoveel hotels hebben is er altijd wel eentje in de buurt van uw favoriete fietsregio. Uitermate populair is het Klavertje Vier Fietsarrangement van Fletcher. Hier gaat u van fietshotel naar fietshotel, en wordt uw bagage vervoer. Of kies voor een Fletcher Fietsarrangement van 3 of 4 dagen in 1 hotel.
  • Hotel-Restaurant De Meulenhoek: Bent u toe aan vakantie? U voelt zich direct op uw gemak in één van de gezelligste hotels in Drenthe waar u heerlijk kunt genieten van de Drentse cultuur. Het gastvrije Exloo is een perfecte locatie voor ontspanning en inspanning, zoals wandelen, fietsen en Nordic Walking tochten. De prachtige omgeving biedt vele mogelijkheden om te genieten van de rust en ruimte.
  • Casa Camaleón, een klein en persoonlijk guesthouse aan de rand van Castalla (Alicante, Spanje) met uitzicht op een prachtig gerestaureerd kasteel. Castalla ligt temidden van bijzondere natuurgebieden in de vallei genaamd La Foia de Castalla en is omringd door bergketens, een topgebied voor wandelaars, fietsers, motorrijders en bergbeklimmers.
  • Due Padroni, een fietsvriendelijke Bed&Breakfast in het Italiaanse Oltrepo Pavese. Deze streek is niet heel bekend bij de Nederlandse toerist, maar is een heerlijk uitdagend fietsgebied.
  • La Haute Fourche is de perfecte uitvalsbasis om de Vogezen op de fiets te doorkruisen. De Ballon de Servance, de Ballon d’Alcase en de Grand Ballon zijn op fietsafstand van de herberg. Er is een grote afgesloten fietsenstalling met ruimte om te sleutelen. Door onze kennis van het terrein kunnen we adviezen geven over routes, ook zijn er een hoop routes voor GPS van onze site te downloaden.
  • Via Booking.com vindt u ook alle hotels binnen alle fietsregio’s.

Voor nog meer hotels die schepre prijzen, ontbijt en diner + fietsroutes aanbieden voor een fietsarrangement: bekijk de fietsarrangementen pagina, of specifiek de pagina over het Fletcher Fietsarrangement Klavertje Vier. Er zijn 10 van dit soort arrangementen in Nederland, waarbij je in 4 of 5 dagen van hotel naar hotel fietst. Ontbijt, fietsroutes en 3-gangen-diner inclusief!

Exploiteert u ook een hotel, en wilt u vernoemd staan in onderstaand overzicht? Neem dan contact op. Op de landenpagina’s van deze site is het sinds kort ook mogelijk om uw hotel of Bed&Breakfast te promoten.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad