FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Fietshotels

Nederland en veel andere landen bieden een keur aan Fietshotels aan. Op deze pagina staan hotels vermeld die fietsers iets te bieden hebben. Gastvrijheid, Fietsverhuur en/of reparatie, een zacht bed na een lange fietsdag. Exploiteert u ook een hotel, en wilt u vernoemd staan in onderstaand overzicht? Neem een link op naar www.fietsvakantiepagina.nl en mail naar ons. Op de landenpagina’s van deze site is het sinds kort mogelijk om uw hotel of Bed&Breakfast te promoten. U kunt onderaan de landenpagina’s uw accomodatie opgeven door het formulier in te vullen. Graag zien wij een link naar onze site terug.

  • Ferme de Leuze: Logeren op een voormalige tempelierhoeve? Uitkijken over landerijen en bossen, mijmeren over lang vervlogen tijden. Genieten van het uitzicht vanaf de binnenkoer, waar de bron kletterend zijn glasheldere water in een oude drinkbak plengt. ’s-Avonds even bijkomen voor de houtkachel in de gezellige woonkamer, een lekker streekbiertje een mooi landwijntje. U bent bij Ferme de Leuze.
  • Hotel Lubbelinkhof: Een 4 sterren hotel in Odoorn, voorzien van luxe, sfeer en comfort. Met oog voor ieder detail is een verrassende atmosfeer ontstaan binnen de karakteristieke boerderij. De combinatie van oude elementen, de rust, ruimte en het modern en sfeervol gestylde interieur geeft een unieke uitstraling. Omgeven door het groen van het rustieke Odoorn, met tal van mogelijkheden op cultureel en recreatief gebied zoals fietsen en wandelen is Lubbelinkhof hét hotel om stijlvol en culinair te genieten.Ongestoord in een rustige, sfeervolle atmosfeer uw vergadering, presentatie of congres organiseren? In overleg bespreken wij met u de mogelijkheden voor de invulling van de meeting. U geeft alle zorg voor een goed verloop uit handen en u bespaart veel tijd. Met onze faciliteiten, de juiste mensen en een uitmuntende culinaire invulling willen wij onze bijdrage leveren aan uw zakelijk succes.
  • Hotel-Restaurant De Meulenhoek: Bent u toe aan vakantie? U voelt zich direct op uw gemak in één van de gezelligste hotels in Drenthe waar u heerlijk kunt genieten van de Drentse cultuur. Het gastvrije Exloo is een perfecte locatie voor ontspanning en inspanning, zoals wandelen, fietsen en Nordic Walking tochten. De prachtige omgeving biedt vele mogelijkheden om te genieten van de rust en ruimte.
  • Casa Camaleón, een klein en persoonlijk guesthouse aan de rand van Castalla (Alicante, Spanje) met uitzicht op een prachtig gerestaureerd kasteel. Castalla ligt temidden van bijzondere natuurgebieden in de vallei genaamd La Foia de Castalla en is omringd door bergketens, een topgebied voor wandelaars, fietsers, motorrijders en bergbeklimmers.
  • Due Padroni, een fietsvriendelijke Bed&Breakfast in het Italiaanse Oltrepo Pavese. Deze streek is niet heel bekend bij de Nederlandse toerist, maar is een heerlijk uitdagend fietsgebied.
  • La Haute Fourche is de perfecte uitvalsbasis om de Vogezen op de fiets te doorkruisen. De Ballon de Servance, de Ballon d’Alcase en de Grand Ballon zijn op fietsafstand van de herberg. Er is een grote afgesloten fietsenstalling met ruimte om te sleutelen. Door onze kennis van het terrein kunnen we adviezen geven over routes, ook zijn er een hoop routes voor GPS van onze site te downloaden.
  • Hotel Specials biedt uitgekiende fietsarrangementen aan voor de actieve zowel als de rustige fietser.
  • Hotel Lubbelinkhof in Odoorn, Drenthe, ligt midden in een uitstekend fietsgebied.
Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl