Djoser Fietsvakanties

Met Djoser Fietsvakanties leer je in groepsverband op de fiets verre oorden kennen. Vietnam, Sri Lanka, Indonesië, Marokko, het kan allemaal. Ook zijn er fietsreizen dichterbij huis, zoals bijvoorbeeld in Portugal, Italië, Ierland en de Baltische staten.

Djoser Fietsvakanties Logo

Bij deze reisorganisatie kun je alleen maar groepsreizen boeken dus geen individuele fietsreizen. De groepen zijn echter niet al te groot. Bij fietsvakanties gaat hem om maximaal 20 deelnemers. Het gehele fietsvakantie-aanbod staat op djoser.nl/fietsreizen.

Als je nog nooit met een groepsreis bent mee geweest is Djoser wel een goede organisatie om dat eens te proberen. Er is namelijk voldoende ruimte voor ‘eigen tijd’. En zeker in verre oorden is het wel prettig om in een groep te reizen.

Voorbeelden van fietsvakanties van Djoser

Djoser Fiets- en Wandel Brochure

Djoser maakt elk jaar een schitterende brochure waar al hun verre groepsreizen in staan. Daarnaast maken ze een aparte brochure voor hun wandel-en fietsreizen. Eveneens prachtig om in te bladeren. De brochure kan online besteld worden, maar kan ook worden opgehaald bij hun indrukwekkende stand op de Vakantiebeurs of de Fiets- en Wandelbeurs die beide aan het begin van het jaar plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht. Vraag gratis de brochure(s) aan.

Djoser fietsreizen website

Djoser Wandel- en Fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Je bent graag actief in een prachtige omgeving en je wilt een land van dichtbij ervaren. – Djoser Fietsvakanties


Een aantal van de fietsreis-bestemmingen van Djoser Reizen

Djoser biedt een aantal fietsreizen aan naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Sommige voorbeelden zijn:

 • Fietsreis Sri Lanka
 • Fietsreis Cambodja
 • Fietsreis Indonesië
 • Fietsreis Marokko

Djoser biedt ook fietsreizen aan in andere landen zoals Nepal, Vietnam, Marokko, de Portugese Azoren en meer. Het is aan te raden hun website te bezoeken om de meest recente aanbod te zien of om contact met hen op te nemen voor meer informatie over specifieke fietsreizen.

De meest bekeken fietsvakanties op hun site zijn op moment van schrijven: De Baltische Staten fietsreis, Portugal, de gecombineerde fietsreis Vietnam & Cambodja en Marokko. Meest bekeken betekent natuurlijk niet per se ook het meest geboekt.

fietser in Cambodja
Als je de fietsvakantie in Cambodja boekt zijn jullie heus niet de enige fietsers die er op de pedalen staan

Op de website van Djoser kun je per reis ook de beschikbaarheid zien. Omdat het om groepsreizen gaat raken groepen soms vol, zeker bij de populaire bestemmingen. Ook kun je wat info zien van de deelnemers die reeds geboekt hebben, zoals geslacht en leeftijd. Bij veel reisorganisaties kun je ook zien of het om stellen of alleenreizenden gaat, maar dat is bij Djoser fietsvakanties niet het geval.

Hoe zwaar zijn de fietsreizen van Djoser?

De Djoser fietsreizen zijn voor mensen die – uiteraard – graag fietsen, dit gewend zijn en in normale conditie en gezondheid zijn. Per reis kun je de zwaarte zien; die staat namelijk aangeduid met een aantal ‘fiets icoontjes’. Hoe meer fietsjes, hoe zwaarder de reis. Bij 2 fietsjes bijvoorbeeld fietst met 40 tot 80 kilometer per dag in vlak tot heuvelachtig gebied. Vanaf 3 fietsjes wordt het zwaarder en kan er in bergachtig gebeid gefietst worden. Bij sommige beklimmingen is het mogelijk om met de bus bovenaan afgezet te worden. Bekijk de reizen en de verschillende zwaartes.

Combi-reizen: fiets- en wandelvakanties

Ben je iemand die zowel graag wandelt als fietst? Je bent niet de enige, getuige het aanbod van gecombineerde fiets- & wandelvakanties bij Djoser. Ze organiseren deze gecombineerde reizen p bijvoorbeeld de Azoren, in Colombia en Nepal.

Bedrijfsinformatie Djoser Fietsvakanties

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
openingstijden: ma t/m vrij 09:00 – 17:30 uur. Ook op zaterdag geopend; openingstijden wisselen per seizoen. Actuele tijden op de website.
website: www.djoser.nl
e-mail adres: info@djoser.nl
telefoonnummer: : 071 – 5126 400, tevens live chat op de website en WhatsApp: 06 – 1021 1485

Over de Reisorganisatie Djoser

Djoser is een Nederlandse reisorganisatie die zich specialiseert in actieve, culturele en avontuurlijke rondreizen. Ooit zijn ze begonnen als reisaanbieder voor Egypte, maar hebben in de loop der jaren het reisaanbod immens uitgebreid.

Ze bieden reizen aan naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Djoser werkt samen met lokale gidsen en agenten om unieke en authentieke ervaringen te bieden aan hun reizigers. De reizen van Djoser zijn gericht op kleine groepen en bieden de mogelijkheid om de cultuur van de bestemming op een intieme en persoonlijke manier te ervaren.

Djoser Fietsvakanties in het kort:

 • Djoser Fietsreizen op 5 verschillende continenten, maar vooral in Europa
 • Reizen met nadruk op de beleving van natuur, rust en lokale cultuur
 • Offline inspiratie opdoen? Bestel gratis de brochure ‘Djoser Wandel & Fiets’ of scoor hem op een van de grotere vakantiebeurzen
 • Reissom is inclusief fietshuur. Ook is er een bus met reparatie- en reserveonderdelen en bagagevervoer
 • De fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die graag fietst en over een normale conditie en gezondheid beschikt
 • Rondreizen in kleine groepen. Maximaal 20 bij fietsreizen, maximaal 18 bij wandelreizen.
 • Veelal Nederlandse reisbegeleiding

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft Djoser toch niet die (groeps)fietsreis die je voor ogen had? Andere mooie reisorganisaties voor onvergetelijke fiets-avonturen zijn Eigen-Wijze Reizen, ANWB Reizen en SNP Natuurreizen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad