Fietsvakantie-Duitsland.nl

logo Fietsvakantie-Duitsland.nl

Fietsvakantie-duitsland.nl is zoals de naam al aangeeft dé specialist voor fietsvakanties in Duitsland.

Naast populaire fietsvakanties langs een rivier, zoals de Moezel, Elbe, Rijn en Weser, is er ook een ruim aanbod aan fietsvakanties in bekende fietsgebieden zoals het Münsterland, de Lüneburger Heide en de Bodensee-regio. Bekijk het actuele reisaanbod

In dit artikel kunt u lezen welke reizen u kunt vinden op fietsvakantie-duitsland.nl en wat voor speciale reizen, die anderen niet hebben, er worden aangeboden.

Fietsvakantie-Duitsland.nl: Algemeen

Bij standplaatsreizen zijn de overnachtingen, een goed ontbijt en routebeschrijvingen in elk geval inbegrepen. Bij rondreizen en trektochten van hotel naar hotel is bovendien het bagagevervoer geregeld. Een transfer terug naar het beginpunt, een goede huurfiets of e-bike en GPS-tracks kunnen bij bijna alle trektochten worden geboekt.

Bij een aantal reizen heeft u de keuze uit verschillende hotelcategorieën, van eenvoudig tot luxe. Van de populairste reizen is vaak ook een sportieve variant met langere etappes of juist een heel relaxte variant met extra korte etappes beschikbaar.

Bijzondere fietsvakanties in luxe hotels of bij de wijnboer

Fietsvakanties in Charme Hotels: Fietsliefhebbers die graag verblijven in bijzondere hotels, met vaak veel comfort, een bijzondere ligging of uitstekende wellnessfaciliteiten, kunnen kiezen uit 11 luxe fietsvakanties. Deze fietsreizen voeren langs een rivier, zoals de Moezel, Rijn of Lahn, door de wijnbergen van de Pfalz of langs de Beierse meren. Ook op de populaire Donaufietsroute van Passau naar Wenen kunt u kiezen voor een luxe fietsreis.

Wijnreis op de fiets: Wijnbouw heeft in Duitsland een lange traditie. Het waren 2000 jaar geleden de Romeinen die dit introduceerden. In een aantal bekende wijngebieden zijn speciale wijnreizen op de fiets mogelijk. Vaak overnacht u bij een wijnboer of in een wijnhotel, en wijnproeverijen zijn inbegrepen. Naast wijnreizen langs de Moezel, de Main en de Elbe rond Dresden zijn er fietsvakanties beschikbaar in de Pfalz en door de wijngebieden Rheinhessen, Rheingau, Nahe en Rijn.

Top 5 fietsvakanties van Fietsvakantie-Duitsland.nl

Het eiland Rügen: Tijdens deze 8-daagse fietsrondeis maakt u kennis met dit veelzijdige en fotogenieke eiland aan de Oostzee. Tot de hoogtepunten behoren de elegante badplaatsen Binz en Sellin, de beroemde krijtrotsen en het eiland Hiddensee. Begin- en eindpunt is de oude Hanzestad Stralsund. Bekijk deze fietsvakantie.

München en de Beierse meren: Het contrast tussen de bruisende Beierse hoofdstad en de heerlijke natuur maakt deze 8-daagse fietsrondreis zo bijzonder. Het eerste deel van de reis heeft u steeds uitzicht op de Alpen. U fietst door groene dalen en langs prachtige blauwe meren. De Beierse gastvrijheid en tradities vindt u overal in de pittoreske plaatsen onderweg. Bekijk deze fietsvakantie.

De Romantische Rijn: Ongetwijfeld heeft de serie LANGS DE RIJN bij Omroep Max bijgedragen aan de grote populariteit van de fietsvakanties tussen Mainz en Keulen. De talrijke middeleeuwse burchten, de wijnbergen en vakwerkstadjes trekken bezoekers uit de hele wereld. Naast de 7-daagse klassieker, wordt ook een kortere 5-daagse, een sportievere 6-daagse en een gemoedelijkere 8-daagse variant aangeboden. Bekijk deze reis.

Barokstad Dresden: Voor cultuurliefhebbers is deze fraaie stad aan de Elbe geen geheim meer. De Zwinger, de Semperoper en de Frauenkirche bepalen het beeld. Vanuit een vast hotel kunt u de prachtige omgeving verkennen. Zo fietst u naar de grillige rotswereld van de Sächsische Schweiz, de wijnbergen van het Sächsische Elbland en naar de porseleinstad Meissen. Bekijk deze reis.

De klassieker langs de Moezel: De slingerende Moezel tussen Trier, de oudste stad van Duitsland, en Koblenz is een ware trekpleister. Wijnbergen, gezellige plaatsjes zoals Cochem en Bernkastel-Kues, en een goed fietspad direct langs de rivier zijn de ingrediënten van deze 7-daagse fietsvakantie. Al jarenlang een van de meest geboekte reizen. Bekijk deze reis.

Contact met fietsvakantie-duitsland.nl

Fietsvakantie-Duitsland.nl
Altenwall 14
D-28195 Bremen (geen bezoekadres)
kantoortijden: maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
website: www.fietsvakantie-duitsland.nl
e-mail adres: info@fietsvakantie-duitsland.nl
telefoonnummer: 0031 85 8880897

Niet gevonden wat u zocht bij Fietsvakantie-Duitsland.nl? Een overzicht van alle reisorganisaties voor fietsvakanties in Duitsland en andere landen vindt u op deze pagina.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad