Fietskarren voor fietsvakanties van Followwheel

Heb je wel eens overwogen op fietsvakantie te gaan met een fietskar in plaats van de klassieke tassen-aan-de-bagagedrager setup? Het Belgische Followwheel produceert fietskarren, zowel ‘gewone’ als elektrische’. Het bedrijf stelt hun producten graag voor aan de bezoekers van fietsvakantiepagina.nl:

Followwheel bagage-fietskarren voor fietsreizen

Op fietsvakantie met veel bagage. Voor veel vakantiefietsers een uitdaging. Met backpacking heb je een maar zeer beperkte hoeveelheid bagage bij je. Als je bij een reisorganisatie boekt wordt er vaak voor bagagetransport tussen de accommodaties gezorgd. Dit is een handige optie die door gespecialiseerde reisorganisaties wordt aangeboden.

Wil je echter zelf kiezen waar je overnacht en je wilt niet vast zitten aan vooraf bepaalde fietsroutes, dan kun je kiezen voor fietstassen. Er zijn talloze soorten en modellen fietstassen beschikbaar, voor ieder wat wils. Ortlieb is een bekend merk, net als Vaude. De uitdaging hierbij is om zorgvuldig te bepalen wat je meeneemt en wat je thuislaat om het volume en gewicht van je bagage te beheersen. Je fiets moet immers stabiel en sterk genoeg zijn om het gewicht van de bagage te dragen. Ook is het belangrijk het gewicht goed over de tassen te verdelen.

bagagekar fietsbrug

Voor de ultieme vrijheid kun je een bagagefietskar aan je fiets koppelen. Het volume en gewicht van je bagage worden dan veel minder beperkt. Ideaal is het wanneer je het gewicht van deze fietskar met bagage zelfs niet voelt, bijvoorbeeld met een elektrisch aangedreven fietskar zoals de Followwheel. Hierdoor kun je volop genieten van je omgeving en fietstocht.

Een bagagekar van Followwheel is speciaal ontworpen om je fietsreis gemakkelijk te maken. Wat opvalt is de uitzonderlijke stabiliteit. Dankzij het slim geconstrueerde compacte ontwerp slingert de bagagekar niet tijdens het fietsen. De kar blijft stabiel achter je fiets.

Je kunt een Followwheel bevestigen aan diverse soorten fietsen, zoals een toerfiets, trekkingfiets, elektrische fiets, racefiets, gravelbike, mountainbike, ligfiets of tandem.

Ontdek de opties:

FollowWheel fietskar achter stadsfiets
Fietsaanhanger Followwheel in het bos
Fietskar achter racefiets

Elektrische fietskar: de E-Drive

Kies voor de Followwheel E-Drive, een elektrische bagagekar, en je hebt direct het grootste probleem tijdens een fietstocht opgelost: je bagage. Geen onnodig puffen en blazen meer. Vanaf nu kun je zonder moeite heuvels of bergen op met al je spullen achter je en genieten.

Fietskar elektrisch aangedreven voor fietsvakantie

De Followwheel E-Drive is volkomen uniek in de wereld van bagagekarren. Hij volgt je fiets nauwkeurig, waardoor je geen trek- of duwkracht ervaart. De elektrische bagagekar past zijn snelheid automatisch aan op basis van de snelheid van je fiets.

Dankzij de zelfregelende elektrische rem zal de kar niet tegen je stoten bij het vertragen, remmen of bergafwaarts rijden. Dit alles werkt zonder dat een elektrische koppeling met de fiets nodig is. De Followwheel E-Drive regelt het volledig zelfstandig.

En wat vind je van de royale laadcapaciteit? In de waterdichte zijtassen kun je eenvoudig 100 liter bagage meenemen.

Daarnaast is er op de bovenzijde ruimte voor extra lading zoals een tent, slaapzak of de waterdichte roundbags. Veel gewicht meenemen zonder dat het jou ook maar enige moeite kost tijdens het fietsen. Met een volle batterij kun je moeiteloos 110 tot 130 km afleggen.

Via een USB-poort op de batterij kun je ook snel je smartphone opladen. Het enige wat je hoeft te doen, is de stevige beugel aan de achteras van je fiets bevestigen, de schakelaar op ON zetten, fietsen en plezier hebben.

De klassieke fietskar van Followwheel, de Classic

Geeft wat extra kracht zetten jouw fietsreis juist meerwaarde en ben je sportief ingesteld? Dan is de Followwheel Classic zeker iets voor jou. Met een licht en stabiel frame en een bijzonder sterk wiel, is het een plezier om met deze bagagekar op pad te gaan.

Classic Fietsaanhanger FollowWheel

Je zult versteld staan van de stabiliteit, de lage rolweerstand en het fenomenale gebruiksgemak. Dankzij het sportieve ontwerp kun je met deze kar moeiteloos gravelwegen en singletracks aan.

De laadmogelijkheden zijn identiek aan die van de Followwheel E-Drive. Ook voor deze betrouwbare metgezel geldt: bevestigen met de stevige beugel en genieten maar!

Followwheel Classic of E-Drive, er is geen reden meer om de auto te nemen of een vlucht te boeken. Kies voor een fietsvakantie; de natuur zal je dankbaar zijn. Bovendien ben je actief, geniet je van volledige vrijheid en word je één met je omgeving. Waar bagage vroeger een obstakel was om de fiets te pakken, bieden de Followwheel fietskarren nu ultiem comfort.

Kleding, slaapzakken, tent, voedsel, boodschappen, … Je kunt alles meenemen in de fietskar. Je hoeft niet meer in te leveren op je bagage.

Vraag vrijblijvend een testrit aan met één van hun fietskarren; deze test kun je het beste doen met je eigen (reis)fiets. Het bedrijf is gevestigd in België.

Fietskarren van Followwheel logo

Bedrijfsgegevens Followwheel Fietskarren

Websitewww.followweel.be
E-mailadres: info@followwheel.be
Telefoonnummer: +32 495 71 01 74
Adres: Blokstraat 66 B-2480 Dessel (BE)

Fietskar met bagage op het strand
Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie