Rondsnuffelen in Fietsvakantieland

Vroeger, lang geleden alweer, kon je als je plannen maakte om op fietsvakantie te gaan, de trein pakken. Naar Woerden. Daar was een grote kaartenwinkel die werkelijk alle mogelijke fietsgidsen en fietskaarten had. Maar dat was vroeger. Tegenwoordig zit die zelfde winkel op internet, www.fietsvakantiewinkel.nl. Maar nog steeds zijn alle beschikbare kaarten en fietsgidsen via deze webshop verkrijgbaar.

Toch zullen veel oude klanten, waaronder ikzelf, nog wel eens terugverlangen naar de échte winkel van vroeger.  De Fietsvakantiewinkel biedt klanten op 25 mei 2013 tijdens de jaarlijkse open dag de mogelijkheid om weer eens lekker ouderwets te grasduinen tussen de duizenden kaarten en gidsen. 

Fietsvakantiewinkel banner

Spullen uitproberen

Zit dat stoeltje echt zo lekker? Blaas ik zo’n matje makkelijk op? Pas ik die schoen? Is het werkelijk een goeie fietspomp? Wat zijn goede fietsvakantie fietstassen? U kunt het allemaal weer eens aan den lijve ondervinden. De Fietsvakantiewinkel raadt u zelfs aan een boek mee te nemen en in een trekkerstoeltje plaats te nemen en daar lange tijd te blijven zitten. Zo weet u snel genoeg of het door u gewenste stoeltje inderdaad lekker zit, of toch een beetje té basic is. Inmiddels is een lichtgewicht fietsvakantie-stoeltje onmisbaar in mijn fietsvakantie uitrusting. Dit terwijl ik het voorheen maar overdreven vond.

Of u ook mag overnachten om een slaapmatje uit te proberen, weet ik niet, maar het zou me niet verbazen.

Opruiming Fietsvakantiewinkel

Zoals iedere winkel, blijven er ook in Fietsvakantieland spullen over van voorgaande jaren. Tijdens de open dag gaan tientallen fietskaarten en boeken in de aanbieding. Vaak van een oude druk, maar nog prima bruikbaar. Ook de tenten gaan in de opruiming: 10 procent korting op het hele assortiment!

Tijd en Plaats

De Open dag van de Fietsvakantiewinkel is gepland op zaterdag 25 mei 2013

Aanvang: 10.00 uur
Einde: 17.00 uur
Toegang: Gratis
Aanmelden: Niet nodig, gewoon binnenlopen
Adres: Fietsvakantiewinkel, Molenveldlaan 110, 6523 RM Nijmegen

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie