FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Groene fietsroute tussen Parijs en Londen, 500 km fietsplezier

londen-parijs-fiets

Frankrijk is al jarenlang een favoriet fietsvakantieland voor velen. Engeland alleen voor de enkeling die de regenverhalen niet geloven. Maar langzaam komt daar verandering in. Engeland wordt steeds populairder als fietsland. Zo komen er steeds meer mooie fietsroutes van Sustrans, en is er sinds een aantal jaar en mooie fietsroute door Zuid Engeland.

parijs-londen-fietsroute

Klik op het kaartje voor een route-overzicht.

Een mooie fietsroute tussen de hoofdsteden van Frankrijk en Engeland was er echter nog niet. Nu wel. Fietsroutemakers hebben een redelijk rechte lijn getokken tussen de steden, en daar een mooie fietsroute rondom gevlochten. Zo ongeveer ontstond de fietsroute van Londen naar Parijs. Na jaren van voorbereiding, plannen, nafietsen en veel praten, is de route nu klaar. 500 km fietsen tussen twee grote Europese hoofdsteden.

De fietsroute is op kaart gezet door een Franse uitgever en daarom franstalig, maar voor de kaart is kennis van de franse taal niet echt nodig. Voor de aanvullende informatie soms wel, maar meestal spreekt die voor zich: campings, logies, winkels, en informatie over trein en fiets.

De routekaart is te koop bij de Fietsvakantiewinkel.

Geef een antwoord

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl