Expeditie Junior deelnemers leveren op de Posbank een topprestatie voor het goede doel

IMG_1601-1Vorig jaar is door 59 kinderen het geweldige bedrag van € 12.500,- opgehaald tijdens een succesvolle fietsdag. Ook dit jaar leveren deelnemers aan Expeditie Junior op 5 juli 2015 weer een topprestatie op de Posbank, met als doel geld in te zamelen voor Orange Babies. En met jouw hulp kunnen we dit jaar nog meer ophalen voor dit goede doel. Je kunt de steile beklimming op de Posbank, op je racefiets, mountainbike of mooist versierde fiets trotseren. Voor je prestatie zoek je sponsoren. Orange Babies gaat het bedrag gebruiken voor een speciale school in Zambia voor kinderen die het slachtoffer zijn van HIV.

expeditie juniorOrange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel, zoekt Expeditie Junior naar zo veel mogelijk deelnemers. Dus ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud en wil je een topprestatie leveren voor kinderen in Afrika door te fietsen op de Posbank in Rheden? Schrijf je dan in op onze website en ontvang een inschrijvingspakket.

IMG_1451-1[3]Uiteraard helpt het ook om deze actie meer bekendheid te geven door de Facebook– en Instagrampagina te liken. Zo blijf je bovendien simpel op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie