Reizen zonder rompslomp, en toch op je eigen fiets op pad

Travel Light

Steeds meer Nederlanders willen hun eigen fiets op hun fietsvakantie meenemen. Vliegtuigmaatschappijen stellen soms moeilijke eisen, en er kleven soms heel praktische bezwaren aan fietsvervoer met het vliegtuig (waar laat ik die fietsdoos tijdens de vakantie?).

De trein komt niet overal, en meerdere keren overstappen verhoogd de vakantiepret ook niet echt. Bagageservice Travel Light heeft daarom besloten om naast golfsets, ski’s, snowboards, kites en koffers ook fietsen te gaan verzenden. Het bedrijf haalt de fiets bij reizigers thuis op en zorgt dat de fiets tijdig op de vakantiebestemming klaarstaat. Travel Light werkt hiervoor samen met TNT Express, één van de grootste logistieke partijen in de wereld.

Travel Light

Travel Light biedt een uniek concept voor alle reizigers: het van deur tot deur verzenden van bagage zoals een golfset, ski’s/snowboards, kites, koffers, en dus nu ook fietsen. De fiets dient daartoe ingepakt te worden, waarna hij wordt opgehaald en afgeleverd op de vooraf afgesproken plaats. Travel Light speelt in op het gevoel van luxe en comfort bij (fiets)reizigers. De reiziger zelf kan zonder ballast op de trein of in het vliegtuig stappen, en treft zijn bagage en rijwiel op de vakantiebestemming aan. Op dit moment is de service alleen nog beschikbaar voor de Nederlandse reiziger die reist binnen de grenzen van de Europese Unie. Meer informatie op www.travel-light.nl.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie