Communicatiesysteem voor fietsers

In de Tour de France en andere wielerwedstrijden wordt het al langer gebruikt, maar voor ons recreatieve fietsers was er nog geen goed communicatie systeem. De Cardo BK-1 brengt daar verandering in. De Cardo BK-1 is ’s werelds eerste Bluetooth-communicatie en entertainment-systeem, speciaal ontworpen voor fietshelmen. De BK-1 maakt gelijktijdige communicatie tussen maximaal drie fietsers op een afstand van 500 meter mogelijk. Voor extra veiligheid en gemak biedt de Cardo BK-1 een intuïtieve spraakgestuurde bediening.

Het Bluetooth-systeem is compatible met andere Bluetooth-apparaten, zoals mobiele telefoons, GPS-ontvangers en MP3-spelers. Ingepakt in een stevige waterdichte, maar toch aërodynamische carrosserie, past de Cardo BK-1 in vrijwel alle fietshelmen en biedt het systeem een hoge audio kwaliteit.

De Cardo BK-1 is gemaakt door Cardo Systems Inc, de wereldwijde marktleider en maker van de Scala Rider lijn. Dit communicatiemiddel voor motorrijders is nu ook doorontwikkeld naar een voor fietsers bruikbare headset.

In Nederland is het systeem onder andere te koop bij Digitrading.nl.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad