GPS-tracks in de kaart gebakken

De mogelijkheden van gps-tracks worden steeds groter. Maar niet iedereen is even handig met het op het gps-apparaat zetten van een track. Zeker voor meerdaagse tochten vinden veel mensen dat soms best lastig. Vind maar eens de ideale track, en zet die dan ook nog maar eens in je apparaatje. En als dan blijkt dat je kaart niet het hele gebied van de route dekt en je een andere kaart nodig hebt, raken veel mensen toch in paniek.

Problemen genoeg. Maar de oplossing is er nu ook. Tenminste als je één van de fietsroutes van de Stichting Recreatief Fietsen gaat gebruiken. In de webshop aldaar koop je nu namelijk voor 20 euro per stuk een micro-SD-kaartje, met daarop het wegennet van Duitsland en de Benelux of een stukje van Frankrijk. In de kaart is de Hanzefietsroute, de Frontlijnroute, de route langs het Canal du Midi of de Tour de Bourgogne ingetekend.

Heb je de route gefietst, dan kan die worden uitgeschakeld, en kan de kaart simpel worden gebruikt om andere routes in dat gebied weer te geven.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad