Wandelen, Fietsen en Kamperen: a Match made in Heaven

We leven in een drukke maatschappij met elke dag een keur aan impulsen, denk aan de televisie, het internet, kranten en mobiele telefoons. Deze middelen zorgen voor een groot gemak, maar zorgen er ook voor dat de mensen altijd bereikbaar zijn en dat we constant geprikkeld worden.

Kamperen is de uitgelezen kans om voor een bepaalde periode te ontsnappen aan deze dagelijkse beslommeringen. Hup, pak de fiets, tent plus het hoogstnodige achterop en gaan! Back to basic en dicht bij de elementen! De enige scheidingswand tussen de elementen en u is een klein stukje zeil. Dichterbij de natuur komt u niet! Even helemaal losstaan van alle dagelijkse impulsen!

Wandelen, fietsen en Kamperen

U blijft waarschijnlijk niet de gehele dag in uw tent zitten, maar u trekt de natuur in. Op de fiets of te voet, het voordeel als u te voet gaat is dat u op plaatsen kunt komen die met de fiets niet bereikbaar zijn. Wandelt u vaak en ook lange stukken dan is het belangrijk om goede schoenen te hebben, speciale wandelschoenen.

Wandelschoenen, ook wel outdoor schoenen genoemd bezitten speciale eigenschappen op het gebied van ventilatie en ondersteuning. Misschien heeft u in het verleden wel eens een lange wandeling gemaakt op schoenen die daar niet geschikt voor waren, waarschijnlijk waren blaren en een zere voet het gevolg. Hier moet opgemerkt worden dat de sokken hierin ook een rol spelen, ongeschikte sokken in goede schoenen resulteren nog steeds in blaren.

Tenten

Een goede tent hoeft niet veel te kosten. Voor onder de 100 euro vindt u al een goed exemplaar. De goedkopere exemplaren hebben vaak als nadeel dat ze zwaarder van gewicht zijn dan de duurdere trekking tenten. Op internet kunt u een groot assortiment aan tenten vinden op de website van campz.nl, ook voor alle andere outdoor en kampeer benodigdheden kunt u daar terecht. Dus wilt u helemaal back to basic? Koop een tent en trek fietsend of wandelend de wijde wereld in.

ACSI Kampeerreizen heeft mooie groeps-kampeervakanties op minder dan tien bestemmingen in Europa. U ‘kampeert’ in uw camper of caravan en maakt fiets-excursies vanaf de campings.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie