Sparta E-bike Test-center vandaag geopend

sparta-ebike-testcenterVanaf vandaag, vrijdag 19 april, kunnen fietsers  een E-bike testen bij Sparta’s E-bike Testcentrum.  Op 19 april 2013 opent dit nieuwe Testcentrum zijn deuren. De opening zal om 10.00 uur op passende wijze worden verricht door Algemeen Directeur Huub Snellen van Sparta. Na de opening kunnen elke vrijdag, zaterdag en zondag de meer dan 20 verschillende soorten elektrische fietsen van Sparta door iedereen worden getest.

Bezoekers aan het E-bike Testcenter krijgen deskundig advies en begeleiding bij de zoektocht naar hun ideale elektrische fiets. Een elektrische fietskoper moet namelijk veel meer keuzes maken dan de koper van een gewone fiets. Goed advies staat dan ook centraal in het testcentrum. Geïnteresseerden kunnen nu vooraf al een Elektrische Fietstest doen op Sparta.nl.

Er kunnen geen elektrische fietsen worden gekocht bij het E-bike Testcenter. De deskundigheid van de tweewielerspeciaalzaken is, wat Sparta betreft, gewenst voor het bepalen van de juiste framemaat, advies over de verzekering en aanverwante zaken. Geïnteresseerden worden met een advies over een bij hen passende elektrische fiets doorverwezen naar hun Sparta e-bike dealer.

Alle bezoekers aan het testcentrum kunnen naast een goed advies en een leuke testrit rekenen op een kop verse koffie en een plak cake.

Het testcentrum is gevestigd op het adres Wilmersdorf 44 in Apeldoorn.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie