Profile hoofdsponsor Fietsstad 2014

profile_logo_klnProfile de Fietsspecialist wordt hoofdsponsor van de Fietsstadverkiezing 2014. Dat zijn de Fietsersbond en de keten van fietsenwinkels overeengekomen. De Fietsstadverkiezing wordt voor de vijfde keer gehouden en staat deze keer in het teken van het wegnemen van hindernissen voor fietsers.

Profile

Profile ‘de Fietsspecialist’ is een van de grootste en bekendste ketens van rijwielspeciaalzaken in Europa. In ruim 110 winkels in Nederland biedt Profile ‘de Fietsspecialist’ een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Nicolette Lohman (marketingmanager van de overkoepelende organisatie Biretco) noemt de keuze voor sponsoring van Fietsstad 2014 een logische. “Profile ‘de Fietsspecialist’ is een winkelketen die zich volledig richt op de fietser. In onze winkels proberen wij mensen alles te bieden om het fietsen zo comfortabel mogelijk te maken. Omdat fietsen over mobiliteit gaat, moet een fiets altijd in topconditie verkeren. Uw fiets wordt bij aankoop niet alleen ‘technisch’ in orde gemaakt maar ook helemaal afgesteld op uw lichaamsbouw en wensen. Met de sponsoring van Fietsstad 2014 hopen we ook bij te dragen aan het verbeteren van algemene fietsvoorzieningen, iets waar we normaal gesproken weinig aan kunnen doen,” aldus Lohman.

Projectleider Jaap Kamminga van Fietsstad 2014 is blij met de nieuwe hoofdsponsor. “De verkiezing van Fietsstad 2014 is bij uitstek een evenement waar lokale inzet van groot belang is. De ondernemers van Profile ‘de Fietsspecialist’ zijn lokaal betrokken in hun gemeente, hebben vaak contact met fietsers en kunnen een grote rol spelen in het bekend maken van de verkiezing.”

Over de verkiezing

Fietsers komen tijdens hun dagelijkse fietstochten heel wat hindernissen tegen. Slecht wegdek, drempels, paaltjes, onoverzichtelijke oversteekplaatsen, spoorwegovergangen, autowegen, maar ook andere fietsers, automobilisten, scooters en bussen kunnen een fietsrit onprettig maken. De gemeente die fietsers de beste oplossingen biedt om deze hindernissen uit de weg te gaan mag zich in 2014 Fietsstad noemen. De inschrijvingen voor de Fietsstadverkiezing zijn reeds geopend. Tot de zomer van 2013 hebben gemeenten de kans zich in te schrijven. De eerste gemeenten hebben zich reeds gemeld.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie