Picknickmand mee op de fiets, de ultieme fietsgadget

picknickmand fiets
Picknickmand mee op de fiets, de ultieme fietsgadget

In Nederland houden we van fietsen. er is geen activiteit die meer mensen beoefenen. Velen trekken er op een vrije dag op de fiet op uit. Tegen etenstijd kun je dan natuurlijk een cafeetje induiken, maar veel leuker is het om ergens op een mooi plekje te picknicken.

Het is echter alleen fijn om ergens neer te strijken als het droog is, en het is nog veel lekkerder als je lekker kunt zitten op een stoeltje. De Nederlandse ontwerper Jeriël Bobbe van Bloon Design heeft dat ook gedacht, toen hij ’s zomers na lang sjouwen met een boodschappentas aan het stuur van zijn fiets vol zorgvuldig samengestelde hapjes en drankjes neerplofte in het koude, natte gras van de ochtenddauw en oncomfortabel op een kleedje zat. Daarom ontwierp Jeriël Bobbe de Springtime, een multifunctionele fietstas-picknickmand-tafel-en-stoelenset.

Springtime Picknickmand voor op de fiets

In de normale vorm ziet de Springtime er uit als een hippe picknickmand  met twee compartimenten voor eten en drinken. Na een paar aanpassingen is deze ogenschijnlijk simpele, maar goed vormgegeven picknickmand om te toveren in een fietstas voor op de bagagedrager, uiteraard met alle functionele eigenschappen nog in tact.

Wanneer de fietser is gearriveerd op de plek van bestemming, waarschijnlijk een mooi stukje natuur, kan het eten en drinken worden uitgeladen en de Springtime weer worden omgebouwd. Er ontvouwen zich twee stoelen met kussentjes en een tafelblad, waar de picknick op genuttigd kan worden.

Met de Springtime kan het kan dus echt, een hele picknickset meenemen achter op de fiets. Volgens de planning ligt de Springtime rond mei in de winkel.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie