Ontvlucht het Nederlandse winterweer en ga fietsen

BonaireewrGeen zin in een wintersportvakantie? Maar wel even eruit willen? Of even weg uit de druipende regen in Nederland? Ga lekker fietsen. Fietsreisorganisatie Eigenwijze Reizen biedt een drietal prachtige reizen naar landen waar het ook in de winter aangenaam warm en zonnig is. 

Zo kunt u gaan fietsen in de Chiang Mai Vallei in Thailand. Bij deze fietsreis maakt u kennis met de vele fascinerende aspecten van dit land, zoals de adembenemende natuur, het boeddhisme en de heerlijke Thaise keuken. De  fietstocht voert onder andere door de schitterende valleien van Chiang Mai en Mae Sa. Dankzij de vlakke routes is deze fietsvakantie ook geschikt voor minder geoefende fietsers.

Een andere optie die Eigenwijze Reizen aanbiedt is een fietsreis  in Vietnam, van Luang Prabang naar Hanoi. Mooie berglandschappen, pittoreske dorpjes en een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur kenmerken deze pittige trektocht door Laos en Vietnam. Tijdens uw fietstocht kunt u genieten van talrijke stukken ongerepte natuur, die garant staan voor prachtige vergezichten. In het Nationale Park Cuc Phuong komen de flora en faunaliefhebbers aan hun trekken.

De derde zonnige optie die Eigenwijze Reizen biedt is een fietsvakantie op Curacao en Bonaire. Hoewel de meeste mensen bij het horen van deze eilanden-namen vooral denken aan zon, zee en strand, hebben de eilanden nog veel meer te bieden. Tijdens uw fietsvakantie kunt u genieten van de ontspannen sfeer van de Antilliaanse eilanden Curacao en Bonaire, en snuift u cultuur in de levendige steden Willemstad en Kralendijk. Ook strand en –watersportliefhebbers komen zeker niet te kort: Bonaire biedt u schitterende stranden met uitstekende duik- en windsurfmogelijkheden.

Kortom: U hoeft u niet te zitten verbijten in een druilerig Nederland. Er zijn mooie alternatieven om ook in de winter even wat warmte en zon te pakken.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie