USA Fietstours breidt aanbod fietsreizen uit

Het touraanbod van USA Fietstours wordt uitgebreid tot 118 fietstours en de tourverkoop wordt ook opengesteld voor reisbureaus. USA Fietstours verwacht mede daardoor een druk jaar. De website heeft een belangrijke facelift ondergaan waarbij tevens de gebruiksvriendelijkheid flink werd verbeterd.

Er zijn een aantal spannende nieuwe fietsreizen toegevoegd aan het toch al uitgebreide aanbod. De Verenigde Staten bieden het hele jaar door mogelijkheden voor een mooie fietsvakantie. Er worden voortvarend fietsvoorzieningen gecreëerd in de steden en buiten de bebouwde kom worden oude, in onbruik geraakte spoorlijnen getransformeerd tot prachtige lange afstands fietspaden.

Vernieuwde website van USA Fietstours

De website van USA Fietstours heeft recent een facelift ondergaan wat heeft geresulteerd in een betere look en een nog intuïtiever gebruik. Tevens is de onderliggende techniek op de schop is genomen waardoor de Tourfinder een snelle persoonlijke tourselectie laat zien en een nauwkeurige zoekfunctie het vinden van een tour met behulp van een trefwoord eenvoudiger maakt.

Ook voor reisbureaus

USA Fietstours verkoopt aan particulieren maar kan een fietstour ook uitstekend inpassen in een Amerika reis die wordt aangeboden door een reisbureau.

Beurzen

USA Fietstours is present op de Vakantiebeurs en op de Fiets en Wandelbeurs. Op de stand kunt u alles te weten komen over een mooie fietsvakantie in Amerika, al dan niet gecombineerd met een camper- of hotelreis.

Meer informatie: www.usafietstours.com

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie