Koninklijke fietsroutes en fietsweetjes verzameld op Fietsen.123.nl

juulberNaar aanleiding van de aanstaande troonswisseling eind april, heeft de populaire fietswebsite Fietsen.123.nl alle Koninklijke fietsinformatie op de site bij elkaar gezet in één artikel: www.fietsen.123.nl/page/koninklijk-fietsen

Fietsroutes

Maar liefst tien fietsroutes voeren de fietser langs paleizen en landgoederen van de koninklijke familie, zoals paleis Soestdijk, paleis Het Loo, landgoed De Horsen en Groot Drakestein. Op de fietsroute Naar Posbank kunt u zelfs gezellig naast de koningin fietsen. De route voert u namelijk langs het standbeeld van Koningin Beatrix op de fiets, dat op 14 juni 2002 is onthuld. Het beeld is gemaakt door de kunstenares Daphné du Barry. Het beeld is zo gemaakt, dat u naast de Koningin kunt fietsen.

Koninklijke fietsweetjes

Naast de koninklijke fietsweetjes, beschrijft de website ook grappige fietsfeitjes in relatie tot het koninklijk huis. Wist u dat koningin Wilhelmina in 1897 verboden werd te fietsen? Juliana stond bekend als de Biking Queen, en prins Claus er op de fiets met jonge dames vandoor ging? En kent u de reactie van Máxima toen haar gevraagd werd of ze als Argentijnse kan fietsen?

Deze en nog meer mooie feiten staan op de Koninklijke Special van Fietsen.123.nl.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie