Online tijdschrift Wereld voor Fietsers brengt special over Fiets- en Wandelbeurs

Een nieuwe special van het e-magazine Wereld voor Fietsers over de Fiets en Wandelbeurs, staat nu online. In de aanloop naar de beurs in de Amsterdam RAI (9-10 februari) en de Nekkerhal in Mechelen (16-17 februari), biedt de uitgave 154 pagina’s aan inspiratie voor het komende seizoen.

Catalonië

Wereld voor Fietsers neemt de lezers onder andere mee naar Catalonië, een van Europa’s meest onderschatte fietsbestemmingen. De streek Tarragona heeft veel te bieden: natuurschoon, bergen en mooie wegen. Ook voor fietsers die ’s avonds graag nagenieten met een wijntje, is Catalonië een aanrader. Het gebied Priorat is uitgegroeid tot een van de topwijnregio’s ter wereld en krijgt steeds meer bekendheid onder vinologen.

Mountainbiken

Het ruige werk komt in een reportage over het Zwitserse Graubünden aan bod, dat met zijn netwerk van 4.000 kilometer aan trails is uitgegroeid tot een mekka voor mountainbikers. Beklimmingen, pittige afdalingen, rustige routes langs riviertjes en authentieke dorpjes wisselen elkaar af tijdens een ontdekkingreis door dit drietalige kanton. Bijkomen kan in het wellnesscentrum Engadin Bad Scuol.

USA en Provence

Maar er is meer. ‘The States’ staan in deze editie als fietsgebied in de spotlights, evenals de Provence en Griekenland. Wie meer over deze en tal van andere bestemmingen wil weten, kan terecht op de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI en de Nekkerhal in Mechelen. Met in totaal ruim 600 exposanten en 300 vrijwilligers die meewerken aan informatiemarkten, is deze beurs veruit de grootste in haar soort in Europa.

Wereld voor Fietsers

Wereld voor Fietsers is een uitgave van Vrije Tijd Media en heeft ongeveer 50.000 lezers. Het e-magazine verschijnt drie keer per jaar online en is ook te downloaden voor iPad en tablets.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie