Het hele jaar fietsweer in Andalusië

Wat is er mooier dan je hobby in alle jaargetijden te kunnen beoefenen. Fietsers weten dat in Nederland het buiten fietsen vanaf oktober tot en met maart soms meer doorzettingsvermogen vereist dan je zou willen. In Andalusië zijn de temperaturen overdag van dien aard dat fietsen altijd mogelijk is: 300 dagen per jaar droog, vorst overdag komt niet voor. En in december zijn temperaturen van rond de 18 a 20 graden overdag niet ongewoon.

Andalusië

De omgeving in Andalusië is fantastisch, zowel fietsend op de weg als op de MTB. De wegen zijn uitstekend en er is voor elk wat wils. Niet echt geoefend, maar gewoon genieten van de natuur op de fiets? Dat kan, er zijn voldoende routes die qua lengte en zwaarte goed te behappen zijn voor de liefhebber van een dagje fietsen. Overigens kan ook de diehard hier goed terecht. In dit gebied bereiden diverse profploegen zich voor op het nieuwe seizoen. Alles is dus mogelijk en voor elk niveau.

Centro Ciclismo Andalucia

Het fietsarrangement van Centro Ciclismo Andalucia maakt het mogelijk om zonder stress optimaal te genieten van het zuid-spaanse landschap. CCA heeft mooie routes voor u uitgestippeld en kan u, indien gewenst, begeleiden. Zowel op de mountainbike  als op de weg. Vakanties kunnen in- of exclusief huurfiets geboekt worden. In het laatste geval neemt u gewoon uw eigen fiets mee. CCA zorgt voor vervoer van en naar het vliegveld.

U logeert in Casa El Naranjo. De accommodatie is op basis van 2 persoonskamers met half pension. Dat betekent een goed ontbijt en een 3 gangen diner, vanzelfsprekend qua koolhydraatinname volledig afgestemd op de activiteiten op de fiets. Bij het ontbijt staat de sportdrank voor uw bidons klaar.

Op de dag van aankomst wordt u opgehaald van het vliegveld Málaga en naar uw logeeradres Casa El Naranjo gebracht. Uiteraard zorgen we ook dat u de week erna op tijd voor uw terugreis op de luchthaven bent

Heeft u een partner die niet zo gek is van fietsen? CCA verzorgt desgewenst ook dag- of weekprogramma’s voor de niet of weinig fietsende partners.

Meer informatie: www.cc-andalucia.com.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie