Fotowedstrijd Fiets- en wandelbeurs 2013

In de aanloop naar de Fiets en Wandelbeurs op 9 en 10 februari 2013 in de Amsterdam RAI kunnen fietsliefhebbers, wandelaars en fotografen alvast meedoen aan de foto- en filmwedstrijd. Foto’s of films die de ultieme fiets- of wandelbeleving weergeven, maken kans op mooie prijzen.

Tegenwoordig heeft iedereen die op fietsvakantie gaat wel een camera (of meer) bij de hand. De meest bijzondere en inspirerende momenten worden gedeeld met vrienden, kennissen en collega’s. De Fiets- en Wandelbeurs biedt de mogelijkheid ze aan 20.000 bezoekers te laten zien. Tijdens het evenement is een selectie van de beste 15 foto-inzendingen en 10 ingezonden filmpjes te bewonderen.

Fotowedstrijd

Thema van de fotowedstrijd 2013 is Actie. Van de beklimming van een Tourcol tot het oversteken van een wilde rivier: waarschijnlijk heeft elke fietser of wandelaar tal van intrigerende actiemomenten vastgelegd. Deelnemers kunnen maximaal vijf foto’s uploaden via het aanmeldformulier op de website van de fiets- en wandelbeurs. De bezoekers van de beurs stemmen op de 15 genomineerde foto’s en bepalen zo de winnaars van deze wedstrijd.

Short Movie Festival

Voor het eerst zijn op de beursvloer ook bewegende beelden te bekijken tijdens het Short Movie Festival. Het gaat om filmpjes van maximaal twee minuten met als enige voorwaarde dat hierin fietsen of wandelen voorkomt. Je hoeft geen Steven Spielberg te zijn om aan dit festival deel te nemen. Met een creatieve compilatie van een tocht of bijvoorbeeld een indringende belevenis, kun je een gooi doen naar de Award die aan het festival is verbonden. Meer informatie over deze wedstrijd staat op de website van de beurs.

Alle inzendingen voor de foto- en de filmwedstrijd moeten voor 15 januari 2013 binnen zijn.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie