Fietsen gecombineerd met het moderne leven

smartphone-fietshouderWe fietsen al heel wat jaren, en er zijn veel verbeteringen geweest aan de fiets ten opzichte van de eerste fiets-achtigen die begin 19e eeuw het levenslicht zagen. Maar er zijn ook veel uitvindingen rondom die fiets gedaan die het fietsen leuker, makkelijker of comfortabeler maken. In dit artikel twee handige accessoires voor op de fiets. 

De herfst staat voor de deur. De bladeren vallen van de bomen, maar wij Nederlanders houden van fietsen. Zelfs in de winter stappen wij nog op de fiets. Ook met nat en koud weer willen we comfortabel op de fiets zitten. Muts op sjaal en handschoenen aan. Je bent nu in ieder geval beschermd tegen de kou, maar hoe bedien je nou je telefoon? Daarvoor zijn er handige touchscreen handschoenen, de uitvinding van dit seizoen! Ze houden je handen warm en je kan gemakkelijk je telefoon bedienen, zonder je handschoenen uit te doen. Ideaal om tijdens een korte pitstop even snel iets op te zoeken of je vriend(din) terug te berichten. Touchscreen handschoenen zijn er in meerdere kleuren, materialen en modellen.

Tijdens een fietstocht wordt er vaak gebruik gemaakt van mooie fietsroutes om heerlijk te kunnen genieten van de omgeving. Gooi die kaarten aan de kant en gebruik die smartphone smart. Er zijn veel apps voor fietsend Nederland waarmee je je route ter plekke kunt bepalen, inkorten of omgooien. Dus voor wie dat wil, worden de papieren landkaarten met routes steeds meer overbodig! Met een telefoonhouder voor op de fiets klik je je telefoon in de houder en op je stuur. Zo kan je snel en gemakkelijk bij de informatie die je nodig hebt. Je bent minder bezig met de route dus je kan meer ontspannen en genieten van de prachtige omgeving, frisse lucht en het echte vakantiegevoel. Fietshouders zijn gemaakt voor het goed vasthouden van je telefoon en zijn te krijgen voor specifieke telefoons voor optimale pasvorm. Ook in de winter erg handig want je telefoon is dan gewoon te bedienen met een touchscreen handschoen. Als laatste tip voor tijdens jouw fietstocht: wees voorbereid, geniet en ontspan.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie