Fietsen en Zeilen in Schotland

Een zeilreis is meer dan frisse lucht en mooie vergezichten alleen. Het stimuleert en maakt het hoofd leeg. Een fietsvakantie doet hetzelfde. Een combinatie van die twee in één van de mooiste en ruigste landen in Europa, Schotland, moet dus geweldig zijn. Flying Dutchman biedt zo’n combivakantie aan.

Een zeiltocht langs de Schotse kust is een unieke en spannende ervaring, de combinatie van zeilen en fietsen in Schotland maakt het nog meer bijzonder. Op de Flying Dutchman kunt u meezeilen, dineren en overnachten.

De zeiltochten worden afgewisseld met fietstochten die door fietsspecialisten begeleid worden om u naar de mooiste plekjes te voeren. U komt veel verder dan een rondje door het plaatsje en de haven waar we hebben aangelegd. U zult kunnen genieten van de fraaie vergezichten en de gastvrijheid die Schotland te bieden heeft. De combinatie zeil-fietsreis maakt een vakantie aan boord ontspannen en actief tegelijk.

De reizen trekken een veelal internationaal publiek. Hoewel de bemanning van de Flying Dutchman Nederlands is wordt er vanwege de internationale mix van passagiers meestal Engels aan boord gesproken. Tijdens de reis leer je elkaar snel kennen. Een mooie gelegenheid om nieuwe internationale vriendschappen aan te knopen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie