Basisprincipes fietsvakantie gebundeld in Bike Touring Basics

Niet iedereen is ervaren. Niet iedereen heeft al van Noord- naar Zuid Amerika gefietst, of Australië doorsneden. Nee, er zijn ook onervaren, maar enthousiaste fietsers die meer willen dan de Donauroute. Voor hen hebben de mensen achter travellingtwo.com een mooie glossy gemaakt: Bike Touring Basics. In dit mooi vormgegeven, met mooie foto’s gelardeerde tijdschrift, doen de schrijvers uit de doeken hoe je van je fietsvakantie een succes maakt. 

In dit boekwerk onder andere antwoord op de vragen  waaróm je op fietsvakantie zou moeten gaan, wat je moet doen als je geen ervaring daarmee hebt (les 1: geen stress), welke materialen je nodig hebt en waar je op moet letten als je ze aanschaft, en of je beter alleen of met meer mensen kunt fietsen. Daarnaast heel praktische artikelen met onderwerpen als ‘de mooiste plekken om te fietsen’, ‘het volladen van je fiets met al je bagage’ en trainingstips.

Allemaal mooie onderwerpen, goed geschreven artikelen, en minstens zo belangrijk: heel mooie foto’s. En hoewel het tijdschrift geschreven is voor beginners, is het een uitgelezen kans  voor gevorderden om hun kennis te vergroten en om helemaal in de juiste fiets-stemming te komen.

En als je het Basics-tijdschrift gelezen hebt, en je voelt je na je fietsvakantie een expert, lees dan verder in de Bike Touring Survival guide, van dezelfde auteurs, met veel tips voor diegene die een wereldreis willen maken op de fiets.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

1 gedachte over “Basisprincipes fietsvakantie gebundeld in Bike Touring Basics”

Plaats een reactie