Eerste Vlaamse Fiets- en Wandelbeurs groot succes

Afgelopen weekend, 18 en 19 februari, vond in Mechelen de eerste Vlaamse editie van de Fiets en Wandelbeurs plaats. Het was meteen een schot in de roos. Meer dan 14.000 bezoekers bezochten de beurs.

Zaterdagmorgen werd de beurs geopend door Bart Somers, burgemeester van Mechelen, Inga Verhaert, gedeputeerde voor Toerisme van de Provincie Antwerpen en Peter De Wilde, administrateur-generaal van Toerisme Vlaanderen. Daarna mochten de bezoekers de beursvloer op om zich te laten inspireren, zowel voor fiets- of wandeluitstappen vlakbij in eigen regio als voor actieve wandel- en fietsvakanties in Europa of daarbuiten. Bovendien konden bezoekers outdoormateriaal bekijken en een breed gamma aan fietsen uittesten op het fietsparcours.

“Al onze verwachtingen zijn overtroffen”, aldus Theo Jorna, organisator van de beurs. “Net als vorige week in Amsterdam zien we dat een groeiende groep mensen op zoek is naar leuke routes of bestemmingen om te fietsen en wandelen. Die groep hebben we dankzij de samenwerking met Vlaamse organisaties als de Vakantiefietser, Grote Routepaden en Aktivia ruimschoots bereikt. Er komt dan ook met zekerheid volgend jaar een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen: op 16 en 17 februari 2013.”

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie