Alpbachtal, authentiek Tirol voor iedere fietser

alpbachtal

Met de unieke ligging tussen de Kitzbüheler en de Zillertaler Alpen, is het Alpbachtal Seenland een ideaal vertrekpunt voor allerlei activiteiten. Ook fietsers en mountainbikers komen aan hun trekken. In het gebied zijn tientallen fietsroutes en tracks uitgezet, die zo divers zijn dat zowel beginnelingen als gevorderden hier hun weg vinden.

MTB-tracks

Aan de voet van de 2.127 m hoge Wiedersberger Horn starten 33 afwisselende mountainbike routes. In totaal ligt er 250 km aan trails, van brede geasfalteerde wegen tot uitdagende singletracks. Echte kilometervreters kiezen voor de Bike Trail Tirol-route met een lengte van 320 km. Moedige mountainbikers moeten beslist het freeride-traject ‘Laubwerk’ in Alpbach, met een hoogteverschil van 150 m en een lengte van 800 m, trotseren.

Het Alpbachtal biedt voor ieder wat wils, met routes voor zowel beginnende als gevorderde bikers. De kabelbanen maken deel uit van de routes en zorgen voor een goede bereikbaarheid. Alle routes zijn te bekijken en gratis te downloaden voor GPS op www.alpbachtal.at/bike

E-bike

Dankzij de komst van de e-bike ontdekken nog meer fietsliefhebbers de negen authentieke Tiroler dorpen en de bergrijke omgeving van Alpbachtal Seenland. De e-bike is niet alleen voor ouderen, maar ook voor families met kinderen een uitstekend alternatief. De fietsen zijn bij diverse aangesloten accommodaties te huren. Hotels en verhuurders van e-bikes hebben diverse arrangementen samengesteld, inclusief overnachtingen, maaltijden, een kaart van de regio met de mooiste fietsroutes met aanduiding van de oplaadstations en de huur van een e-bike. Meer informatie over Elektrische fietsen in Alpbachtal vindt u op de website www.alpbachtal.at.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie