Snelle tweede druk van Fiets!Handboek voor de Bergfietser

bergfietser-handboekEén van de populairste fietsboeken van dit moment is het Fiets!Handboek voor de Bergfietser van Richard Ameijden (euro 14,95). In enkele weken is het boek aan zijn tweede druk toe, die nu dus verschenen is. In het boek worden fietsgebieden beschreven waar de bergen voor het bedwingen liggen. Bekende en erkende fietsgebieden, maar ook minder bekende bergketens worden beschreven. 

Voor de sportieve fietser is Fiets! Handboek voor de bergfietser een boeiende gids of naslagwerk: praktisch en geïnspireerd worden de mooiste fietsroutes in de bergen beschreven. Een veelvoud aan cols passeert de revue, ondersteund door prachtig beeldmateriaal. Het boek van 160 pagina’s heeft een voorwoord van Bauke Mollema, tientallen foto’s en tips over fietsen in de bergen,. Ook zijn in het boek hoogteprofielen en routekaartjes van de 71 beschreven routes opgenomen. Alle routes zijn te downloaden voor gps.

Lees voordat je op de fiets stapt eerst het eerste hoofdstuk in het boek, met vele tips over het juiste verzet, over kleding, over afdalen, over trainen et cetera.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie