Voor de kater uit fietsen

Werd onlangs al de vernieuwde La Trappe fietsroute gepresenteerd, met de nieuwe fietsgids ‘Fietsen langs Ambachtelijke Brouwerijen‘ kun je maar liefst 12 fietsroutes fietsen langs ambachtelijke bierbrouwerijen in Nederland en België. 

Het boekje dat is geschreven door John Verbraeken (fotografie van Danny van Tricht) leidt je met fietstochten van ongeveer 50 kilometer langs gezellige cafés, musea, abdijen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden uit de streek. En omdat je nog moet fietsen na het bezoek aan een brouwerij, is de kans op een kater niet heel groot. Je fietst dus als het ware ‘voor de kater uit’ .

Aan de hand van duidelijke kaarten met routebeschrijvingen en een moeilijkheidsgraadmeter is het eenvoudig om voor iedere fietser, beginnend of gevorderd, een ideale fietstocht uit te kiezen. Iedere tocht kan ook uitgezocht worden op het bier of de brouwerij. Je vindt bij iedere route een beschrijving van de brouwerijen waar je langs fietst inclusief de bieren die er gebrouwen worden.

Heb je na deze 12 fietsroutes verspreid over Nederland en België nog niet genoeg gedronken? Fiets dan de ruim 700 km lange Fietsroute langs brouwerijen van Rutger van den Hoofdakker.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad