Travelydays fietst en vaart naar Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van Europa 2018

kormoran

Onlangs heeft Travelydays, specialist voor fiets- en vaarvakanties in Europa, een nieuwe route met Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 in haar programma opgenomen. Deze fiets- en vaarvakantie met huurboten en fietsen start in Sneek en loopt via Grouw naar Leeuwarden waar midden in de stad, aan de Princentuin afgemeerd kan worden.

Vanuit deze ligplaats in het centrum van Leeuwarden kan deze stad te voet of met de fiets verkend worden. Vele culturele hoogtepunten in Leeuwarden, cultureel centrum van Friesland en toekomstige Culturele Hoofdstad van Europa worden dan alvast ontdekt. Tenslotte wordt er na een langere fietstocht richting Dokkum op de terugreis via Eernewoude en Terhorne gevaren waar fascinerende fietsroutes klaarliggen.

In Sneek ligt een ruim aanbod van huurboten waarmee deze nieuwe route gevaren kan worden. Van de eenvoudigere Budget Class tot de Elite Class boten en van kleine boten voor 2 personen tot boten met een accomodatie voor 10 tot 12 personen. Bijzonder geschikt voor de nieuwe route zijn de Kormoran huurboten (zie foto). Deze boten bieden een maximum aan comfort voor de fiets- en vaarvakanties in Friesland.

Het is mogelijk toerfietsen te huren of er kunnen eigen fietsen worden meegenomen. Meer informatie: www.travelydays.com

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie