Spiked Cycles wil elektrisch fietsen hipper maken

Spiked Cycles

E-bike-fabrikant Spiked Cycles ontwerpt en fabriceert elektrische fietsen, met als doel het elektrisch fietsen hipper te maken. De elektrische fietsen van Spiked Cycles hebben een design dat is ontstaan uit de wens om een e-bike te ontwerpen waarbij plezier en comfort voorop staan. De fiets moet qua beleving de auto zelfs naar de kroon steken.

De Spiked Cycles worden in de markt gezet als een hippe e-bikes voor een nieuwe generatie fietsers die behoorlijke afstanden af willen leggen, maar nog wel fris op hun bestemming aan willen komen. Alle fietsen van Spiked Cycles zijn van begin af aan ontworpen als elektrische fiets en daardoor beter doordacht dan e-bikes die zijn gebaseerd op bestaande fietsmodellen.

Eén van de meest opvallende onderdelen is de aandrijfriem die de aloude ketting vervangt, waardoor regelmatig smeren en aanspannen niet meer nodig is. De riem spant alleen aan als er kracht op de pedalen wordt gezet, waardoor deze langer meegaat. Een slim frameontwerp maakt de fiets geschikt voor mensen van alle lengtes. Zowel de zadelpen als de voorvork zijn voorzien van een luxe schokabsorberende vering.

Een Spiked Cycle is via de website naar eigen wens samen te stellen. Naast drie modellen voor echte fiets-puristen kan de klant het stijlvolle basismodel in vijf eenvoudige stappen geheel naar eigen smaak of behoefte aankleden. Dit kan met onder meer spatborden, bagagedragers, een open of gesloten frame en in tien verschillende kleuren.

Inmiddels is spikedcycles.nl helaas offline.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie