Fietsenfabrikant VANMOOF gaat elektrisch

vanmoof-e-bikeVANMOOF 10 Electrified heet het model, waarmee Fietsenfabrikant VANMOOF binnenkort de markt voor elektrische fietsen betreedt. De e-bike van VANMOOF is een variant is op het ontwerp, waarmee VANMOOF internationale faam verworven heeft. De VANMOOF 10 Electrified wordt ’s werelds eerste intelligente stadsfiets, uitgerust is met Smart Power Technology, GPS-tracking en een geïntegreerde lichtgewicht batterij.

De VANMOOF 10 Electrified is de eerste stedelijke woon-werkverkeer fiets die gebruik maakt van de Smart Power Assistance Technology. Door middel van een sensor volgt de boordcomputer het rijgedrag van de bestuurder en past daar de ondersteuning op aan. De accu, die in drie uur is op te laden, zorgt voor een actieradius van 30 tot 60 km.

Mocht de fiets ooit kwijt zijn (gestolen, of onvindbaar om wat voor andere reden dan ook), dan biedt het GPS-trackingsysteem van Sanav uitkomst. Dankzij deze GPS-tracking is de fiets eenvoudig de traceren.

De eerste serie fietsen zal als testserie in een oplage van 200 stuks geproduceerd worden, en vanaf juni verkrijgbaar zijn. Medio april 2014 zal de e-bike van VANMOOF uiteindelijk in zijn definitieve versie op de markt komen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie