Plezierjacht met fietsen huren

Plezierjacht kimberley

Het Friese merengebied is fantastisch voor een boot- en fietsvakantie midden in de natuur. Het wijdvertakte netwerk met kanalen, grachten en de vele grote en kleine meren wordt met de boot actief ontdekt.

Met de fiets wordt het veelal beschermde weidelandschap doorkruist, met de leuke historische stadjes en dorpjes. De uitstekende fietspaden verlopen verder door interessante veengebieden en bossen. Bij de Fiets-vaar-reisorganisatie Travelydays kunt u vanaf komend fietsseizoen een plezierjacht met fietsen huren.

Vloot van Travelydays

Speciaal hiervoor ligt er in de haven van Sneek een vloot van 23 boten. De boot kan alleen om er mee te varen gehuurd worden of compleet met huurfietsen en een informatiepakket met fietskaarten. Natuurlijk kan ook de eigen fiets worden meegenomen.

Er zijn verschillende soorten boten, varierend van de luxe tweepersoons motorboot Isis tot het 12-persoons motorjacht Kimberley (zie foto). De meegeleverde fietsroutes volgen de elf Friese steden en zijn voor 7 of 14 dagen uitgewerkt.

Met deze nieuwe service van Travelydays kunt u in 2013 heerlijk ontspannen uw eigen fiets-vaar-vakantie regelen. U heeft geen vaarbewijs nodig om met deze boten op pad te gaan. Voor vertrek krijgt u een uitgebreide instructie om u vertrouwd te maken met de besturing van het jacht.

Meer informatie vindt u op de website van Travelydays, of kijk op deze pagina voor alternatieve reisorganisaties voor fietsvakanties.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie