Met driemastklipper Elizabeth fietsen en zeilen rond het IJsselmeer

lemmer-02-kl

De reisorganisatie Travelydays gaat een grote en luxe zeilklipper inzetten voor nieuwe fiets- en zeilvakanties rond het IJsselmeer. Met de driemastklipper Elizabeth wordt een spannende ontdekkingsreis rond het IJsselmeer georganiseerd.

Deze fiets- en zeilvakantie begint in Amsterdam en voert langs de kust van het IJsselmeer langs gezellige historische stadjes en eeuwenoude droogmakerijen. Er wordt met de Elizabeth naar de andere zijde van het IJsselmeer gezeild, waar Stavoren, Lemmer en het voormalige eiland Urk worden bezocht.

Iedereen kan onderweg actief meedoen aan het zeilen bij TravelyDays. Dagelijks liggen er interessante fietsroutes klaar om vanuit de historische havenstadjes de verdere omgeving met de fiets te ontdekken. Op de laatste dag wordt er voor zover de weersomstandigheden dit toelaten onder vol zeil weer terug gevaren richting Amsterdam. Hier is dan nog voldoende tijd om deze stad verder te ontdekken.

De wekelijkse fiets- en zeilvakanties worden 7 x georganiseerd tussen 27 juni en 8 augustus. Omdat in de tweepersoonshutten extra klapbedden zijn aangebracht is deze vakantie ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Prijs per persoon: Vanaf Euro 759,- per persoon incl. volpension en fietsroutekaarten.

De driemastklipper Elizabeth

elizabeth-2-kl

De driemastklipper Elizabeth heeft een authentieke uitstraling – en dat in combinatie met een stijlvolle inrichting en comfort en technische apparatuur die niets te wensen overlaten. Bij de verbouwing in 1991 tot modern passagierszeilschip is er alles aan gedaan om de originaliteit van een typisch Nederlandse platbodem te behouden.

Ruime hutten met douche en toilet, een grote salon met bar en de riante zitkuip aan dek staan garant voor een comfortabel verblijf. In de winter 2014/2015 worden de hutten van de Elizabeth geheel gerenoveerd. Alle 10 hutten voor de passagiers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet en een stopcontact (220 V). Voor meer fiets-idekeen in Nederland, bekijk deze pagina.

LF Zuiderzeeroute

Zelfstandig het Rondje IJsselmeer doen? Onlangs die de LF Zuiderzeeroute geïntroduceerd, een fietsroute van 440 kilometer die bij benadering de voormalige Zuiderzee volgt.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie