LF routes in 2012: Allemaal op de vernieuwde Basiskaart

De nieuwste editie van de Basiskaart LF-routes biedt een actuele en zeer gebruiksvriendelijke set kaarten voor iedereen die van tijd tot tijd eens een weekend- of vakantietocht op de fiets maakt. Door de schaal 1:100.000 is de fietsvakantieatlas nu nog geschikter voor het plannen van elke lange fietstocht.

Op de Basiskaart is het complete netwerk van Landelijke Fietsroutes ofwel LF-routes weergegeven. Dit netwerk beslaat zo’n 4.500 kilometer en is al 25 jaar de ideale basis voor het plannen van elke langeafstandsfietsroute binnen Nederland. Deze kaart en andere fietskaarten zijn te koop bij deze webwinkel speciaal voor fietsers en fietsvakantie-gangers.

LF-routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd en voeren langs de mooiste plekjes. Afwijken van de route kan ook omdat de aansluitende fietsknooppuntnetwerken op de kaart staan, inclusief het netwerk in Groningen dat voorjaar 2012 opgeleverd wordt. Zo is het overstappen van het ene op het andere netwerk heel eenvoudig.

Op 22 dubbelzijdig bedrukte kaarten staat heel Nederland, in een schaal van 1:100.000. Deze zeer prettige schaal geeft de fietser veel detail voor een nog betere oriëntatie onderweg. In het kaartbeeld staan de locaties van Fietsers Welkom! logiesadressen en van bezienswaardigheden weergegeven. Een los boekje bevat de gebruiksaanwijzing.

Binnen het LF-netwerk kun je je eigen route op maat samenstellen. Maar in de gids staan ook al enkele suggesties voor aantrekkelijke themaroutes uitgelicht. Hierbij zijn (delen van) LF-routes met elkaar verbonden.

Introductie van de Basiskaart is op de Fiets en Wandelbeurs, 11 en 12 februari 2012.

Samengevat biedt de kaart:
• Alle Landelijke Fietsroutes (ruim 4.500 km)
• Alle fietsknooppunten
• Topografisch kaartbeeld schaal 1:100.000

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie