Fietsen langs Bed & Breakfasts

Ben je van plan om een leuke fietstocht te maken komende zomer? Een leuk idee is misschien om een fietstocht langs de verschillende Bed and Breakfast overnachtingsmogelijkheden te maken. Niet iedereen kan of wil in een exotische stad zoals Hanoi, Vietnam verblijven. Een hotel of appartement in New York of in Parijs is in tijden van economische crisis ook niet altijd even betaalbaar.

Omdat heel veel B&B accommodaties in Nederland op leuke plekjes gevestigd zijn, kun je simpel een leuke fietstocht via deze verschillende B&B overnachtingsmogelijkheden plannen. Je maakt dan een leuke tocht door van verblijf naar verblijf te fietsen.

Voordeel van het boeken van een Bed and Breakfast is dat je in alle rust en kalmte kunt uitrusten van je tocht. Je wordt dan verwend door de eigenaren van de accommodatie en in veel gevallen kunnen ze je ook aanbevelingen maken door bijvoorbeeld te vertellen wat de leukste lokale attracties zijn. Zo kun je het ene moment aan het fietsen zijn, en diezelfde avond meedoen met een leuk dorpsfeest.

Een ander voordeel van het verblijven in een B&B accommodatie is dat er voor alles gezorgd wordt. Je hoeft bijvoorbeeld niet zelf schoon te maken. Daarnaast beschikken de meeste accommodaties ook over gratis draadloos internet. En belangrijk voor veel fietsers: Je zit droog, ook als het buiten hondenweer is. Dit maakt overnachten in een leuke B&B daarom ook erg aantrekkelijk.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

1 gedachte over “Fietsen langs Bed & Breakfasts”

  1. wij willen graag een fietsvakantie met bed en breakfast. Wij hebben dat nog nooit gedaan en willen graag een beetje hulp.
    Dus een georganiseerde reis met leuke dingen onderweg.

    Beantwoorden

Plaats een reactie