Georganiseerd fietsen in Japan

Er worden door tal van fietsreisorganisaties tal van fietsreizen aangeboden naar tal van landen op de wereld, maar in het aanbod zat nog maar heel weinig Japan. Asian Way Of Life organiseert in 2012 voor het eerst ook fietsreizen in Japan.

Fietsland

Japan verrast: de routemakers van Asian Way Of Life hebben veel ervaring met landen in Azië, maar Japan is toch duidelijk anders. Het land is modern met veel hightech en goede voorzieningen, maar aan de andere kant traditioneel. Japanners hechten sterk aan hun eigen cultuur en gebruiken. De fiets is het vervoermiddel bij uitstek om kennis te maken met deze paradox. Japan is een fietsland: bijna overal zijn fietspaden.

Eiland

De route van Asian Way of Life is op het zuidelijke eiland Kyushu. De routemakers genoten tijdens hun verkenning op de fiets van de grillige rotsformaties aan de kust. Zij overnachtten in diverse verborgen dorpen, waar de tijd stil leek stil staan. Andere overnachtingen waren in eigentijdse hotels.

Tempels en de Utrechtse Domtoren

Japan kent tal van tempelcomplexen, maar de Udo tempel aan de kust mag echt een hoogtepunt genoemd worden tijdens de reis. Ook op Kyushu liggen vulkanen, zoals de grootste vulkaankrater ter wereld Aso. Bij de stad Nagasaki ligt de voormalige Nederlandse kolonie Dejima. Op het laatste deel van de tocht worden de fietsende reizigers verrast met Hoorn in het themapark Holland Village en de Utrechtse Domtoren in het Japanse landschap.

Asian Way of Life

De fietstocht in Japan is een individuele reis. Dankzij het routeboekje van Asian Way Of Life vinden de fietsreizigers overal hun weg. Asian Way Of Life is dé specialist en dé trendsetter voor individuele fietsvakanties in Azië. Asian Way Of Life is aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs in hal 11, stand E.60.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie