Fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs

De beste foto: Spaanse Pyreneeën

De jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs heeft drie gelukkige winnaars en 268 mooie, intrigerende en creatieve beelden opgeleverd rond het thema ‘het actieve vakantiegevoel’. Bezoekers van de beurs – die op 11 en 12 februari in de Amsterdam RAI plaatsvond – kozen uit 15 nominaties drie topfoto’s die dit thema het best in beeld brengen.

Tienduizenden fietsers en wandelaars in Nederland veranderen tijdens hun vakantie in gepassioneerde fotografen die met veel gevoel de wereld om hen heen vastleggen. De expositie op de beursvloer met de genomineerde foto’s trok dan ook flink de aandacht van bezoekers, die in totaal 645 briefjes met een persoonlijke top drie in een grote bus deponeerden.

Eerste prijs

Tweede prijs: Boliviaanse spoorlijn

De meeste stemmen gingen naar de inzending van Roswitha van Wersch: een foto van een fietsster in het imposante berglandschap van de Spaanse Pyreneeën. Zij legt daarmee beslag op de hoofdprijs, een volledig verzorgde fiets-vaarvakantie voor twee personen van Actieve Vaarvakanties.

Tweede en derde prijs

Met haar inzending ‘Fietsen langs een spoorlijn in Bolivia’ won Hanneke Schutte de tweede prijs; een Garmin eTrex 10. Debby Gosseling, al eerder prijswinnaar in deze wedstrijd, kwam als derde uit de bus met haar foto van een wandelaar in Ethiopië. Zij ontvangt een set Travel Contact banden en een ‘verrassingspakket’ van (fiets)bandenspecialist Continental. Ook waren er drie prijzen – een wandelarrangement van Le Roptai, een set Continental Travel Contact fietsbanden en een verrassingspakket – voor bezoekers die de volgorde van de winnende foto’s juist hadden voorspeld. Op www.fietsenwandelbeurs.nl zijn alle vijftien genomineerde foto’s te bewonderen.

Nieuw thema: Actie!

Derde prijs: wandelen in Ethiopië

Voor fietsers en wandelaars die in de komende maanden uitzwermen naar vakantiebestemmingen, heeft de Fiets en Wandelbeurs een tip. Het thema van de volgende fotowedstrijd is ‘Actie’. Wie tijdens de trip een actiemoment vastlegt, maakt kans op een fraaie prijs. Houd de website van de Fiets en Wandelbeurs in de gaten voor verdere details over deelname, voorwaarden en prijzen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie