Fotograferen op fietsvakantie, hoe doe je dat?

Fietser Paul Jeurissen van www.bicyclingaroundtheworld.nl biedt sinds kort vanaf zijn website het gratis E-book Bicycle Touring Photography – A quick guide to taking better pictures aan. Een ideale gids om beter foto’s te maken, waardoor je fietsliefde nog beter tot zijn recht komt. 

Het eerste deel van dit gratis e-boek biedt simpele tips hoe u uw fietsvakantie-foto’s kunt verbeteren. Aan bod komen zowel de basisbeginselen van landschapsfotografie als algemene tips over het simpel en overzichtelijk houden van je beeld, hoe je je foto het beste perspectief geeft, en hoe je je camera het beste kunt opstellen. Omdat je meer wilt dan alleen je fiets fotograferen, bevat het boek  ook links naar diverse websites voor meer reis-, landschaps- en portretfoto-tips.

Het tweede deel van het E-book bevat informatie over foto copyrights, en helpt je op weg om je mooiste foto’s geplaatst te krijgen in tijdschriften of te verkopen aan bedrijven.

Het doel van de gids is het inspireren van fietsreizigers om meer en betere fietsvakantiebeelden op de gevoelige plaat vast te leggen en te verspreiden. Is dat niet aan jou besteed, dan is het boek alleen al de moeite waard door de mooie foto’s die erin zijn opgenomen.

Het boek is hier te downloaden.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie