Fietsenveilingonline.nl: een nieuwe fiets voor een fractie van de nieuwprijs

De crisis duurt inmiddels al weer enkele jaren, bedrijven vallen om, mensen worden ontslagen, voor iedereen wordt alles alsmaar duurder. Daarom heeft reclamebureau Fluit Media bv een website bedacht, waar mensen toch een nieuwe fiets kunnen kopen, maar dan voor een bedrag dat iedereen kan missen. De bedragen zijn vaak maar vijf procent van de nieuwprijs. En dat terwijl alle fietsen gewoon nieuw geleverd worden, inclusief garantie.

Op www.fietsenveilingonline.nl worden 15 fietsen aangeboden, van uiteenlopende merken en typen. Voor jong en oud, klein en groot. Deelnemers kunnen zich gratis registreren en een biedpakket kopen. Een biedpakket bevat credits. Met deze credits kan geboden worden op de gewenste fiets. Bij ieder bod wordt de prijs vanzelf verhoogd. Het is dus niet zo dat iemand met een dikke beurs iedereen kan overbieden. Bij ons is iedereen gelijk en heeft iedereen gelijke kansen, zodat ook een familie met een klein inkomen hun zoontje na de zomervakantie op een nieuwe fiets naar school kan laten gaan. Een jongens fiets is er bijvoorbeeld voor € 35,-, een kinderfietsje voor € 15,50.

Fietsenveilingonline.nl heeft als doel mensen blij te maken met een nieuwe fiets voor een laag bedrag. Het moet voor iedereen haalbaar en aantrekkelijk zijn om een nieuwe fiets te kunnen rijden, zeker met een mooie nazomer in aantocht. Fietsenonline.nl nodigt u daarom graag uit om ook eens een kijkje te nemen op de website.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie